"Χαμηλώνει" η ΑΕΚ την μεταγραφή μπακ

Από την ΑΕΚ "χαμηλώνουν" την προοπτική απόκτησης αριστερού μπακ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ανοικτή μόνο η προοπτική μεταγραφής εξτρέμ.

Ήδη ακόμα και πριν ανοίξει η χειμερινή αγορά, φαινόταν πως στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, είχε χάσει... έδαφος η προοπτική απόκτησης ενός αριστερού μπακ. Παρόλο που αρχικά είχε πέσει στο τραπέζι η σκέψη για μια τέτοιου είδους κίνηση.

Όμως πλέον και υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ, "χαμηλώνουν" πολύ την προοπτική της ενίσχυσης στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς υποστηρίζουν πως "δεν κοιτάζουμε για μπακ".

Ενδεχομένως το πετυχημένο πείραμα της μετάθεσης του Μιχάλη Μπακάκη από το δεξί στο αριστερό άκρο, να έχει παίξει τον ρόλο του. Βεβαίως όταν υπάρχουν ακόμα 23 ολόκληρες μέρες μέχρι και το κλείσιμο της χειμερινής αγοράς, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί "κλειδωμένο". Και όλα μπορούν να συμβούν. 

Ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα, ανοικτό για την ΑΕΚ μένει μόνο το ζήτημα μιας κίνησης για την ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή και το αριστερό άκρο. Μια κίνηση για την οποία στην Ένωση ψάχνονται προσεκτικά αλλά και χωρίς βιασύνη. 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24