ΑΕΚ

Χαμηλοί τόνοι και προπόνηση στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αφήνει κανέναν να παρασυρθεί σε... εορταστικό κλίμα και στην ΑΕΚ συνεχίζουν με χαμηλούς τόνους και προπονήσεις. Δυο τα προβλήματα τραυματισμών.

Η αριθμητική της βαθμολογίας πλέον είναι απλή. Η ΑΕΚ με τέσσερις βαθμούς στα ισάριθμα ματς που απομένουν, παίρνει το πρωτάθλημα. Και με δεδομένα πως στα δυο εξ αυτών, η Ένωση αντιμετωπίζει αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες και στα άλλα δυο την προτελευταία και την τρίτη από το τέλος, θεωρητικά το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έγινε με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Όμως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να παρασυρθεί από εορταστικό κλίμα, πριν από την τελευταία αγωνιστική. Χαμηλά τους τόνους θέλει να κρατήσει ο Ισπανός τεχνικός και τους παίκτες του συγκεντρωμένους στη δουλειά. Μάλιστα ο Χιμένεθ έβαλε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνηση σήμερα (2/4) και δεν πρόκειται να δώσει ρεπό, μέχρι την τριήμερη εορταστική άδεια για το Πάσχα.

Πάντως η χθεσινή (1/4) "μάχη" έφερε και τραυματισμούς. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είχε ένα χτύπημα χαμηλά στο πόδι, το οποίο έφερε κάκωση άκρου, ενώ ο Νίκλας Χουλτ, έχει υποστεί μια ελαφριά διάσειση από τη σύγκρουση με τον Κουλιμπαλί. Φυσικά υπάρχουν και οι ενοχλήσεις στη μέση του Σέρχιο Αραούχο, που δεν τον εγκατέλειψαν ούτε κατά την διάρκεια του χθεσινού ντέρμπι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα 3+1 γκολ που δίνουν τον τίτλο στην ΑΕΚ
Η χαρά του Αραούχο για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού
Από το 2005 είχε να μείνει αήττητη με τους αιώνιους η ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ