ΑΕΚ

Χαλαρό το τεστ με την Κ20

Χαλαρό το τεστ με την Κ20
Πογέτ Κορδέρο INTIME SPORTS

Η τελική απόφαση του Γκουστάβο Πογέτ, είναι να τεστάρει το υλικό που έχει η ΑΕΚ σε φιλικό την Τετάρτη που μας έρχεται με την ομάδα Κ20.

Ήταν δεδομένο πως η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, θα έφερνε την ανάγκη στην ΑΕΚ για ένα φιλικό παιχνίδι. Ειδικά από την στιγμή που ο Γκουστάβο Πογέτ θα ήθελε να δει εν δράσει όλο το υλικό που έχει η ομάδα στο ρόστερ της.

Αρχικά υπήρχε η σκέψη για ένα δυνατό ματς μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο. Σκέψη η οποία όμως απορρίφθηκε, καθώς όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, ο Πογέτ θέλει να συνδυάσει στο πρόγραμμα της διακοπής και δουλειά, αλλά και αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών με ξεκούραση.

Γι αυτό και η επιλογή που έγινε, είναι να διεξαχθεί ένα πιο… χαλαρό φιλικό την Τετάρτη (11/11) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και μάλιστα κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αντίπαλος θα είναι η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ. Και ο Πογέτ σκοπεύει να βάλει στο γήπεδο ποδοσφαιριστές που είτε δεν έχουν παίξει καθόλου μέχρι τώρα, όπως ο Μιχάλης Μπακάκης που επέστρεψε μετά από 5,5 μήνες, είτε έχουν εξαιρετικά μικρό χρόνο συμμετοχής.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ