ΑΕΚ

Βρίσκει τους έντεκα, ψάχνει το σύστημα ο Πογέτ

Βρίσκει τους έντεκα, ψάχνει το σύστημα ο Πογέτ
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν έχει πάρει ακόμα οριστικές αποφάσεις ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, για το ντέρμπι της Κυριακής (28/2, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Για την ΑΕΚ η σημερινή (26/2) προπόνηση δεν ήταν η τελευταία πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει και η αυριανή (27/2) τελευταία προπόνηση. Και γενικώς ο Πογέτ δεν συνηθίζει να κάνει δοκιμές πριν από παιχνίδια. Ούτε και σήμερα έκανε στα Σπάτα.

Όμως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα αγωνιστικά δεδομένα για το κυριακάτικο ματς, με τις επικείμενες αλλαγές που εκ των πραγμάτων θα γίνουν στο αγωνιστικό πλάνο, ο τεχνικός της ΑΕΚ είναι υποχρεωμένος να τεστάρει πράγματα στο γήπεδο. Ενδεχομένως και στην τελευταία προπόνηση. Ωστόσο η δοκιμή που ενδεχομένως να κάνει, αν κάνει στην τελευταία προπόνηση, δεν θα έχει να κάνει με τα πρόσωπα της ενδεκάδας.

Επί των εκλεκτών ο Πογέτ έχει πάρει τις αποφάσεις του. Η αμυντική τετράδα θα είναι η ίδια μ'' αυτή του παιχνιδιού με τον Ηρακλή. Επίσης ο Σιμόες, ο Γιόχανσον και ο Βάργκας θα είναι στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Αραβίδης, ο Μπαρμπόζα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πέκχαρτ.

Από εκεί και πέρα, εκείνο που ακόμα ο Πογέτ εξετάζει και δεν έχει αποφασίσει, είναι για το σύστημα. Αν δηλαδή θα διατηρηθεί το 4-3-3 ή θα υπάρξει αλλαγή με το 4-4-2. Με το πρώτο και πιο...δουλεμένο, να έχει το προβάδισμα.

​​ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ