ΑΕΚ

"Βράζουν" στην ΑΕΚ με Καλφόγλου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

"Τρελάθηκαν" στην ΑΕΚ με όσα φέρεται να έχει πει στο περιβάλλον του ο επόπτης του τελικού, Γιώργος Καλφόγλου, για τη φάση του γκολ του Ενρίκε που έχασε στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Για τον επόπτη που δεν υπέδειξε το οφσάιντ στο γκολ του Ενρίκε στον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ έχει τοποθετηθεί επίσημα και μάλιστα με ανακοίνωση με σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Ωστόσο στην Ένωση είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι, απ' όσα φέρεται να έχει πει ο Καλφόγλου στο περιβάλλον του και αποκαλύπτονται σε σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας. Κυρίως ως προς τον τρόπο που περιγράφει την αντίδραση της ΑΕΚ αλλά και την δική του, μετά την λήξη του τελικού.

Στην Ένωση υποστηρίζουν πως όσα λέει ο επόπτης και αφορούν τους ανθρώπους της ομάδας δεν έχουν καμία βάση και επαναλαμβάνουν πως αμέσως μετά την λήξη, ο Καλφόγλου τόσο στον Δημητριάδη όσο και στον Μάνταλο μετέφερε πως "έ κανα λάθος, καταστράφηκα, θα παραιτηθώ".

Και όλα αυτά εντός αγωνιστικού χώρου και πριν τις απονομές. Όχι στα αποδυτήρια. Καμία σχέση δηλαδή, μ' ότι υποστηρίζει τώρα ο Καλφόγλου. "Είναι άλλο να τα γυρίζει στα περί παραίτησης και άλλο να πάει να μας βγάλει και τρελούς" σχολίαζε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ