ΑΕΚ

"Βράζουν" στην ΑΕΚ για το κόρνερ του γκολ με τον ΠΑΟΚ

"Βράζουν" στην ΑΕΚ για το κόρνερ του γκολ με τον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Έξαλλοι" είναι στην ΑΕΚ με την φάση από την οποία προήλθε το γκολ του ΠΑΟΚ και από το άουτ που έγινε κόρνερ. Διαμαρτυρίες στον επόπτη από Μπάγεβιτς, Μαιστόροβιτς και Δημητριάδη.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην ΑΕΚ αυτό που έγινε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, όπου εντέλει επήλθε ήττα (1-0). Όχι μόνο διότι δέχθηκαν το γκολ στο φινάλε. Αλλά κυρίως διότι το γκολ αυτό προήλθε από ένα κόρνερ, το οποίο δεν υπήρξε ποτέ. Στην επίμαχη φάση, η μπάλα έχει βγει άουτ στην σέντρα του Μάτος, πριν κτυπήσει στον Ντίντακ.

Αυτό έλεγε ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος μετά την λήξη του ματς στον διαιτητή Σιδηρόπουλο μέσα στο γήπεδο. Αυτό έλεγαν και όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ στον επόπτη Ευθυμιάδη μέσα στα αποδυτήρια. Από τον Μπάγεβιτς και τον Μαϊστόροβιτς, μέχρι και τον Δημητριάδη. "Μας έκλεψες το αποτέλεσμα σήμερα" ήταν η ατάκα του τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ. Ενώ ο πρωταγωνιστής της φάσης, ο Ντίντακ Βιλά, είχε σχεδόν βάλει τα κλάματα από τα νεύρα του.

"Γιατί δεν είπατε στον διαιτητή ότι ήταν ένα μέτρο έξω η μπάλα και ότι ήταν άουτ;" φώναζε στον επόπτη, ο οποίος σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τους απάντησε πως δεν ήταν σίγουρος και πως η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Μάτος στο 94' ο ΠΑΟΚ, 1-0 την ΑΕΚ

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ