ΑΕΚ

"Βράζουν" στην ΑΕΚ για την "Αθλητική Κυριακή"

"Βράζουν" στην ΑΕΚ για την "Αθλητική Κυριακή"

Στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με την ΕΡΤ για όσα έγιναν στην εκπομπή "Αθλητική Κυριακή" και κάνουν λόγο για απίστευτο unfair. Ετοιμάζουν καταγγελία οι άνθρωποι της Ένωσης.

Επίσημη καταγγελία ετοιμάζονται να κάνουν προς την διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης οι άνθρωποι της ΑΕΚ, για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή». Στην Ένωση «βράζουν», καθώς θεωρούν ότι το γεγονός πως φιλοξενήθηκαν δυο παράγοντες (Παντελής Κωνσταντινίδης, Κυριάκος Κυριάκος) του ΠΑΟΚ "ζωντανά" και μίλησαν για το θέμα της εκδίκασης της έφεσης για την τιμωρία και όσα έγιναν στην Τούμπα , ήταν τουλάχιστον αντιδεοντολογικό και άκρως μεροληπτικό, τη στιγμή μάλιστα που μια υπόθεση κρίνεται αυτή τη στιγμή σε εν εξελίξει δικαστική διαδικασία.

"Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων της μιας πλευράς" είναι η θέση της ΑΕΚ.

Μάλιστα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ τονίζουν πως όλο αυτό έγινε την ώρα που ήταν αδύνατον να υπάρξει η άποψη της ΑΕΚ, λόγω της επιστροφής μετά το ματς με τον Πλατανιά. Αλλά έτσι κι αλλιώς η Ένωση δεν επρόκειτο να μπει σε τηλεοπτική δίκη. Και ό,τι έχει να πει, θα το καταθέσει σε υπόμνημα στην επιτροπή εφέσεων, όπως προβλέπει η διαδικασία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ