ΑΕΚ

Βραβεύει τον Τότι η ΑΕΚ

AS Roma forward Francesco Totti celebrates after scoring during the Italian Serie A football match AS Roma vs. Parma on March 17, 2013 at Rome's Olympic stadium. AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO        (Photo credit should read ANDREAS SOLARO/AFP/Getty Images)
AS Roma forward Francesco Totti celebrates after scoring during the Italian Serie A football match AS Roma vs. Parma on March 17, 2013 at Rome's Olympic stadium. AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO (Photo credit should read ANDREAS SOLARO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η ΑΕΚ θα βραβεύσει τον αρχηγό της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Αυγούστου.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το φιλικό της ΑΕΚ με τη Ρόμα, όλοι περιμένουν πως και πως την ώρα να πάνε στο ΟΑΚΑ και να δουν την Ένωση απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και να παρακολουθήσουν από κοντά, τον Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος θα βραβευτεί από το "Δικέφαλο".

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ιταλίας με έναν παίκτη στις τάξεις της, που είναι από τις εμβληματικότερες ποδοσφαιρικές φυσιογνωμίες και αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης.

Αυτόν τον παίκτη, λοιπόν, θα βραβεύσει η Ένωση στον αγώνα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ για την προσφορά του στη Ρόμα (βρίσκεται στους Ιταλούς από το 1992) αλλά και γενικότερα στο ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί με κάθε επισημότητα την Ρόμα στην Αθήνα, όπως αρμόζει σε μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς, ενώ θα βραβεύσει και τον "Καπιτάνο', έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών, που έχει γράψει το όνομα του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία της Ρόμα.

Ο 37χρονος αρχηγός των «τζιαλορόσι» ξεκίνησε την καριέρα του στην ηλικία των 16 ετών στην Ρόμα και από το 1992 μέχρι και σήμερα μετρά 561 εμφανίσεις και 235 γκολ σε συλλογικό επίπεδο, ενώ έχει κατακτήσει αρκετούς ατομικούς και ομαδικούς τίτλους.

πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ