ΑΕΚ

Βράνιες: "Συγγνώμη Σεμπά..."

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram Story, η οποία τον δείχνει να βρίσκει με το χέρι στο κεφάλι τον Σεμπά, ζητώντας... συγγνώμη, με τον δικό του τρόπο, απ' τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, επικρατώντας 3-2 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0. Όπως συμβαίνει σε κάθε ντέρμπι, δεν έλειψαν οι δυνατές μονομαχίες. Αποκορύφωμα, η ένταση που προκλήθηκε στις καθυστερήσεις και είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή τον Ούρος Τσόσιτς και Μπιόρν Ένχελς.

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στην "κοκορομαχία" ήταν κι οι Όγκνιεν Βράνιες και Σεμπά. Μία ημέρα αργότερα, ο Βόσνιος, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram Story, η οποία τον δείχνει να βρίσκει με το χέρι στο κεφάλι τον Σεμπά, ζητώντας... συγγνώμη, με τον δικό του τρόπο, απ' τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως ο 28χρονος αμυντικός είχε κόντρα με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ και κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν, ύστερα απ' τις δύο αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Προφανώς και με το αποψινό (25/09) ποστ ήταν να πικάρει, γι' ακόμα μία φορά, τον αντίπαλό του.

Δείτε την ανάρτηση:

Βράνιες: "Συγγνώμη Σεμπά..."

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ