ΑΕΚ

Βράνιες: "Σε όλους τους αγώνες, όπως με Ντινάμο"

SUPERLEAGUE / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΩΣ MVP ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΝΙΕΝ ΒΡΑΝΙΕΣ ΩΣ MVP ΤΗΣ 22ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες παρέλαβε το βραβείο του MVP της 22ης αγωνιστικής και μίλησε για τον αποκλεισμό από τη Ντινάμο και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η στιγμή που ο Όγκνιεν Βράνιες πήρε το βραβείο του MVP της 22ης αγωνιστικής για το χατ τρικ που έκανε απέναντι στην Ξάνθη, ήταν ελαφρώς… αμήχανη. Κυρίως διότι, όπως όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ, έτσι και ο Βόσνιος, έχει ακόμα ένα… μούδιασμα, για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τη Ντιναμό.

Έστω και αν ο ίδιος λόγω τιμωρίας, δεν ήταν παρών στο Κίεβο. Πάντως ο Βόσνιος, μιλώντας στην κάμερα της Nova, έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

"Πίστευα ότι θα περάσουμε την Ντινάμο και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι θα πάμε καλύτερα και στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Μείναμε με την πικρία ότι τελειώσαμε αήττητοι. Δείξαμε χαρακτήρα και ποιότητα ως ομάδα, που έμεινε αήττητη ως το τέλος. Όλους τους αγώνες πρέπει να τους κοιτάμε όπως κοιτάξαμε και την Ντινάμο. Δεν έχει σημασία αν είναι ο Ατρόμητος, ο ΠΑΟΚ ή ο Πανιώνιος. Πρέπει να αγωνιζόμαστε το ίδιο για τη νίκη. Να πάμε όλοι μαζί μια γροθιά, κόσμος και ομάδα, να κερδίσουμε όλους τους αγώνες ως το τέλος και να βγούμε νικητές".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ