ΑΕΚ

Βράνιες: "Έχουμε τους πιο φανατικούς φιλάθλους στην Ελλάδα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τη φιλοσοφία που έχει όταν μπαίνει στο γήπεδο, αποκάλυψε ο Όγκνιε Βράνιες, μιλώντας στο match program του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Λάρισα. Παράλληλα, αποθέωσε τους οπαδούς της Ένωσης.

Το μάτι του "γυαλίζει". Σ’ όλες τις φάσεις μπαίνει, σαν να εξαρτάται η ζωή του από την έκβαση τους. Και έχει ήδη γίνει ο αγαπημένος της κιτρινόμαυρης κερκίδας.

Ο Ογκνιέν Βράνιες έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία για την ζωή και την μπάλα και δεν διστάζει, μιλώντας στο match program του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Λάρισα, να παραδεχθεί πως σε κάθε ματς μπαίνει, σαν να είναι το τελευταίο του.

"Όπως στη ζωή δεν υπάρχει αύριο και ζεις την κάθε στιγμή, έτσι και στο γήπεδο! Μπαίνεις και τα δίνεις όλα και ζεις το κάθε παιχνίδι σαν να μην υπάρχει επόμενο! Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Είχα ακούσει πολλά για τους οπαδούς της ΑΕΚ, πριν έρθω εδώ.

Είχα μάθει ότι είναι οι πιο φανατικοί υποστηρικτές στην Ελλάδα, ότι λατρεύουν την ομάδα τους, ότι είναι πολύ κοντά με πάθος και αγάπη. Και το διαπίστωσα από κοντά! Για αυτόν τον κόσμο θέλω να δίνω τα πάντα, να βλέπει ότι προσφέρω όσα έχω μέσα μου, ό,τι περισσότερο μπορώ να δώσω".

Δείτε το match program:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ