ΑΕΚ

Βράνιες: "Είπα στον Πρίγιοβιτς ότι θα μας υποδεχθούν στην Τούμπα ως πρωταθλητές"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ επί της Ξάνθης, Όγκνιεν Βράνιες, αποκάλυψε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον φορ του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, του είπε πως θα υποδεχθεί τους "κιτρινόμαυρους" ως πρωταθλητές στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ νίκησε με 4-0 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική αγωνιστική της Super League Σουρωτή, με τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, Όγκνιεν Βράνιες, να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, θυμήθηκε το προηγούμενό του... εφηβικό χατ-τρικ κι αποκάλυψε ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον φορ του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, του είπε ότι θα υποδεχθεί τους "κιτρινόμαυρους" ως πρωταθλητές στην Τούμπα.

"Πολλά πράγματα είναι περίεργα, δεν είναι τυχαία όμως, είμαι χαρούμενος για τα τρία γκολ που πέτυχα, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κερδίσαμε", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για:

Το αν έχει ξανά πετύχει χατ-τρικ στην καριέρα του: "Πριν από δεκαεπτά χρόνια, σε ένα παιχνίδι με τους έφηβους".

Για το ότι είναι ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια που σημειώνει χατ-τρικ: "Αυτό μου δίνει έξτρα κίνητρο να συνεχίσω την προσπάθεια".

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την μπασκετική ομάδα κι αν σκέφτεται ο ίδιος ανάλογους τίτλους: "Αρχικά θέλω να συγχαρώ και εγω με την σειρά μου την ομάδα μπάσκετ για το Κύπελλο. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και οι τίτλοι".

Για την επόμενη αγωνιστική που η ΑΕΚ πάει στον Ατρόμητο: "Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, χθες πήρα τον φίλο μου τον Πρίγιοβιτς και του είπα ότι θα μας υποδεχτούν στην Τούμπα σαν πρωταθλητές"

Για τη Ντιναμό: "Πιστεύω στην πρόκριση, είμαστε καλύτεροι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ