ΑΕΚ

Βλέπει και αποφασίζει για το ρόστερ

Βλέπει και αποφασίζει για το ρόστερ
Πογέτ INTIME SPORTS

Στο σημερινό (11/11) φιλικό με την ομάδα Κ20 της ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογέτ θέλει να δει εν δράσει παίκτες, για τους οποίους έχει διαβάσει μόνο το… βιογραφικό.

Δυνατό αντίπαλο δεν την λες την ομάδα Κ20 της ΑΕΚ. Όμως για τον λόγο που θέλει ο Γκας Πογέτ το σημερινό (11/11) φιλικό στα Σπάτα, ακόμα και αυτός ο αντίπαλος ταιριάζει. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να δει εν δράσει κάποιους ποδοσφαιριστές από το ρόστερ, που τους ξέρει μόνο από τα… βιογραφικά τους.

Παίκτες όπως ο Μιχάλης Μπακάκης, ο Ράφικ Τζεμπούρ, ακόμα και ο Θέσαρ Άρθο, δεν έχουν γράψει ούτε λεπτό σε επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ φέτος. Ως εκ τούτου ο Πογέτ δεν τους έχει δει στα βίντεο με τους αγώνες της Ένωσης, που έχει ήδη παρακολουθήσει. Και ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να τους δει πως κινούνται μέσα στο γήπεδο, αλλά και σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται.

Έτσι κι αλλιώς ο Πογέτ βρίσκεται σε μια διαδικασία «διαβάσματος» του υλικού της ομάδας και της λήψης αποφάσεων. Ανάλογα μ’ αυτά που βλέπει στις προπονήσεις, αλλά και που θα δει στο σημερινό φιλικό, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα κρίνει αν πρέπει να αλλάξει τον σχηματισμό, αλλά και τι σύστημα πρέπει να επιλέξει. Μάλιστα δεν αποκλείεται ακόμα και στο σημερινό ματς, να κάνει μια πρώτη δοκιμή επί χόρτου, στις σκέψεις που έχει στο μυαλό του για τις αλλαγές σε σύστημα.

Βεβαίως το απουσιολόγιο του Πογέτ είναι γεμάτο. Και από τραυματίες (Μάνταλος, Ντίντακ, Βασιλαντωνόπουλος) αλλά και από διεθνείς (Βάργκας, Αραβίδης, Μπαρόχα, Τζανετόπουλος, Σβάρνας και Ντούνης). Όμως αυτούς που έχει διαθέσιμους, θα τους περάσει από… μικροσκόπιο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ