ΑΕΚ

Βλέμμα στην Ιταλία, "ματιές" στο Βέλγιο η ΑΕΚ

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην εβδομάδα που ξεκινά, υπάρχουν δυο (πιθανά) κέντρα εξελίξεων για την ΑΕΚ, για δυο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η αλήθεια είναι πως τα μεταγραφικά της ΑΕΚ μοιάζουν προσωρινώς "παγωμένα". Αφενός διότι στην υπόθεση του εξτρέμ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη η διαδικασία οριστικής επιλογής των εκλεκτών.

Αφετέρου διότι το θέμα του σέντερ φορ, εξαρτάται από μια σειρά από παραμέτρους, που φτάνουν ακόμα και μέχρι τις… Κανάριες Νήσους και τα εσωτερικά της Λας Πάλμας. Μάλιστα, αν δεν υπάρξει καμία τρομερή έκπληξη, δύσκολα θα προκύψουν μεταγραφικές εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν εξελίξεις… γενικώς. Στην ΑΕΚ έχουν στραμμένο το βλέμμα στην Ιταλία. Και αυτό διότι περιμένουν να προκύψει το τελικό ξεκαθάρισμα της Ουντινέζε με τον Παναγιώτη Κονέ, για την λύση του συμβολαίου.

Από την στιγμή που ο ιταλικός σύλλογος κατέληξε και ανακοίνωσε νέο προπονητή, θα ξεμπλοκαριστούν και όλες οι ανοικτές υποθέσεις. Μια εξ αυτών, είναι και του Κονέ. Πρόθεση και του παίκτη, είναι να διευθετηθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το θέμα της αποδέσμευσης από την Ουντινέζε, προκειμένου να ολοκληρώσει και με… υπογραφές την συμφωνία του με την ΑΕΚ. Και πιέζει όσο μπορεί τους Ιταλούς, για άμεσες εξελίξεις.

Παράλληλα στην Ένωση ρίχνουν και κλεφτές ματιές προς το Βέλγιο και τις κινήσεις που κάνει η Άντερλεχτ για τον Βράνιες. Όχι επειδή περιμένουν κάτι. Άλλωστε η θέση της ΑΕΚ, πως δεν έχει μπει κανένα πωλητήριο στον Βόσνιο στόπερ, είναι δεδομένη και αμετακίνητη.

Ενώ ετοιμάζεται, όπως ήδη έχετε διαβάσει στοSport24.gr και πρόταση για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη. Όμως αφουγκράζονται πως ούτε και αυτή την φορά, ο "καπνός" που έχει βγει από μπαράζ βελγικών δημοσιευμάτων περί του ζωηρού ενδιαφέροντος της Άντερλεχτ, είναι χωρίς φωτιά. Επομένως θα ρίχνουν και ματιές προς Βρυξέλλες μεριά, για να έχουν εικόνα για τις κινήσεις της Άντερλεχτ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ