ΑΕΚ

Βλάχος: "Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο"

Βλάχος: "Δεν υπήρχαμε στο γήπεδο"
Βλάχος INTIME SPORTS

Στην απουσία της ομάδας του από τον αγωνιστικό χώρο, καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, στάθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος στην συνέντευξη Τύπου.

Η εμφάνιση της ΑΕΚ στο "Γεντί Κουλέ" ήτα η χειρότερη από την έναρξη της φετινής σεζόν και ο τεχνικός της ομάδας το παραδέχτηκε, αναγνωρίζοντας παράλληλα και την καταπληκτική μέρα που βρέθηκε ο Μίρνες Σίσιτς.

Ο Βαγγέλης Βλάχος, παρά την απογοήτευση του, έδωσε και πάλι συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ενώ αναφέρθηκε και στον προβληματισμό του ενός βαθμού σε τέσσερα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Για τον Σίσιτς και το γήπεδο

"Ο Σίσιτς και ο μεγάλος φόβος του «Γεντί Κουλέ» ήταν οι αιτίες όχι για να μην μπορούμε να αλλάξουμε πάσες στο γήπεδο, αλλά να μην υπάρχουμε. Εκεί διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα και ο ΟΦΗ ευτύχησε να προηγηθεί. Στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε όμως δεν έφτανε αυτό. Ο ΟΦΗ έπαιξε στο δεύτερο μέρος πιο σωστά, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του Σίσιτς και του Κουτσιανικούλη".

- Για τους παίκτες της ΑΕΚ αλλά και την συνέχεια

"Θα δίνω πάντα συγχαρητήρια στην προσπάθεια των παιδιών της ΑΕΚ αλλά και του ΟΦΗ. Όμως δεν θα ήμουν ειλικρινής αν δεν έλεγα ότι το αποτέλεσμα μας προβληματίζει, τόσο εμένα όσο και την ίδια την ΑΕΚ. Η συγκομιδή ενός βαθμού σε τέσσερα παιχνίδια είναι προβληματισμός μεγάλος για την συνέχεια του πρωταθλήματος"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ