ΑΕΚ

Βινίσιους: "Χρωστάω... κέρασμα στον Αραούχο"

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βινίσιους ντε Φρέιτας εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πλατανιά, αλλά και για το γεγονός πως συνδύασε το ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα με γκολ. Τι είπε για τον Σέρχιο Αραούχο.

Χαρούμενος για το γεγονός πως συνδύασε το ντεμπούτο του στην αρχική ενδεκάδα με γκολ εμφανίστηκε ο Βινίσιους ντε Φρέιτας. Ο Βραζιλιάνος μπακ της ΑΕΚ τόνισε πως είναι έτοιμος να προσφέρει ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ αποκάλυψε πως χρωστάει ένα... κέρασμα στον φίλο του Σέρχιο Αραούχο, που του έδωσε την ασίστ στο γκολ.

"Ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κρίσιμο, μια πραγματική μάχη πολέμου για εμάς. Έπρεπε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και βοήθησα την ομάδα με το γκολ μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με 3-5-2, αλλά ο προπονητής μας είπε ότι δεν μετράνε τα συστήματα και οι τακτικές.

Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, μας βγήκε και είναι πολύ σημαντικό που καταφέραμε και νικήσαμε απόψε. Σχετικά με το γκολ που πέτυχα, νομίζω ότι ένας φουλ μπακ πρέπει να βρίσκεται σε αυτό το σημείο όταν η ομάδα επιτίθεται, είμαι χαρούμενος που σκόραρα και πήρα την πάσα από τον φίλο μου, Σέρχιο Αραούχο, του χρωστάω κέρασμα, ένα φαγητό για αυτό!", είπε αρχικά ο Βινίσιους.

Τέλος, για τη συνέχεια της σεζόν: "Εγώ είμαι εδώ, πανέτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου όποτε μου ζητηθεί, είτε παίζουμε με 4 είτε με 3 αμυντικούς όπως σήμερα, εγώ θα προσπαθώ να βοηθήσω την ΑΕΚ να κατακτήσει τους στόχους της. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σκεφτόμαστε τα πλέι οφ, έχουμε μπροστά μας παιχνίδι με την Κέρκυρα την Κυριακή και όταν έρθει η ώρα θα δούμε σε ποια θέση είμαστε και θα κάνουμε τα σχέδιά μας για αυτά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σωστά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ