ΑΕΚ

Βέρντε: "Μπορώ να βοηθήσω σε όλες τις θέσεις, εκτός από τερματοφύλακας"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O MVP της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ, Ντανιέλε Βέρντε εξέφρασε τη χαρά του για τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στους Κρητικούς, στάθηκε στη συμβολή του Μάσιμο Καρέρα, ενώ εκθείασε τους συμπαίκτες του.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα σοβαρά κενά στην άμυνα του ΟΦΗ, σκόραρε τρία γκολ μέχρι το 30ό λεπτό και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντανιέλε Βέρντε (δύο γκολ) επικράτησε 3-0 για την 25η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός εξτρέμ μίλησε στην κάμερα της NOVA για την εμφάνισή του, στάθηκε στη συμβολή του Μάσιμο Καρέρα στην ανοδική πορεία των "κιτρινόμαυρων", εκθείασε τους συμπαίκτες του, ενώ υποστήριξε πως μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις εκτός από τερματοφύλακας επειδή δεν είναι ψηλός.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το γεγονός ότι πετυχαίνει δύο γκολ για πρώτη φορά σε ένα ματς πρώτης κατηγορίας: "Είναι πάντα συγκινητικό να σκοράρεις, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Παίξαμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια".

Για το τι τους είχε ζητήσει ο Καρέρα: "Αυτό ακριβώς που κάναμε, να μπούμε δυνατά, να κάνουμε ευκαιρίες και να κρατήσουμε τη μπάλα. Ήταν πολύ ευχαριστημένος κι εμείς το ίδιο, απολαύσαμε το παιχνίδι και η συνέχεια πρέπει να είναι αντίστοιχη".

Για τις παρατηρήσεις Καρέρα μετά τον Παναιτωλικό: "Μερικές φορές δεν παίζουμε καλά και είναι σημαντικό όταν ο προπονητής μας λέει κάτι να τον ακούμε για να βελτιώνουμε τα λάθη μας".

Για τον ανταγωνισμό στην επίθεση: "Για μένα είναι καλύτερο γιατί έχουμε περισσότερες επιλογές. Έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας, όποιος μένει στον πάγκο θεωρεί ότι απλά ξεκουράζεται για να βοηθήσει την ομάδα. Συγχαρητήρια σε όποιον μπαίνει μέσα και σκοράρει".

Για το ποιο από τα δύο γκολ του ήταν καλύτερο: "Το δεύτερο, γιατί ξεκίνησα από το κέντρο, έδωσα στον Ολιβέρα που ξεμαρκαρίστηκε καλά, μου την επέστρεψε με ωραία ενέργεια και σκόραρα, μου αρέσουν αυτά τα γκολ".

Για την σύγκριση με τα τελειώματα του Ιμόμπιλε: "Τεράστια σύγκριση, χαίρομαι που το ακούω. Ως εξτρέμ πρέπει να κάνω μεγαλύτερη απόσταση προς το τέρμα και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Ο Ολιβέιρα ήθελε να μου δώσει τη μπάλα, έχει αυτό το χαρακτηριστικό να βάζει στο παιχνίδι τους συμπαίκτες του. Αισθάνομαι χαρούμενος που έκανα αυτό το σπριντ, και να ήθελα στο παρελθόν δεν μπορούσα να το κάνω. Έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αυτό με έχει βοηθήσει να έχω ρυθμό, κάτι που δεν είχα τα προηγούμενα χρόνια".

Για το που αφιερώνει τα γκολ: "Πάντα στην κόρη μου και τη γυναίκα μου".

Για το πρόβλημα στην Ιταλία με τον κορωναϊό: "Σίγουρα με αυτά που γίνονται ανησυχώ και επηρεάζομαι. Έχω ακούσει όμως ότι μπορεί να έχει βρεθεί λύση, ελπίζω η Ιταλία να βγει από αυτή τη δυσκολία".

Για τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί: "Όπου μου ζητήσει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα, εκτός από τερματοφύλακας γιατί δεν είμαι ψηλός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Η... φάπα του Καρέρα στον χαμογελαστό Λιβάγια μετά την κόκκινη
ΑΕΚ - ΟΦΗ 3-0: Κιτρινόμαυρη καταιγίδα με ιταλική φινέτσα
ΑΕΚ: Στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ