ΑΕΚ

Βέρντε: "Είμαι καλά από τότε που ήρθε ο Καρέρα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, υποστήριξε ότι ανέβηκε αγωνιστικά με την έλευση του συμπατριώτη του, Μάσιμο Καρέρα, ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να ηρεμήσει στην καραντίνα καθώς του λείπει του ποδόσφαιρο.

Συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή "Stadio Aperto" του TMW στην Ιταλία παραχώρησε τη Δευτέρα (30/3) ο Ντανιέλε Βέρντε.

Ο Ιταλός εξτρέμ της ΑΕΚ υποστήριξε ότι δεν μπορεί να ηρεμήσει όσο βρίσκεται σε καραντίνα και ζει με την ελπίδα να επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις, ενώ στάθηκε στο ρόλο που έπαιξε η παρουσία του Μάσιμο Καρέρα στην αγωνιστική του μεταμόρφωση και άνοδο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ΑΕΚ: "Ήμουν ενθουσιασμένος το καλοκαίρι που υπέγραψα σε μια ομάδα που έπαιζε στην Ευρώπη, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά για μένα στην αρχή. Από τότε που ήρθε ο Καρέρα είμαι καλά και τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά".

Για την κατάσταση στην Ελλάδα: "Η χώρα έβαλε στοπ σε όλες τις δραστηριότητες για να προσέξει την υγεία τη δική μας και των αγαπημένων μας. Το πρωτάθλημα και οι προπονήσεις έχουν σταματήσει. Δεν είναι υποχρεωτικό να μείνεις σπίτι, όταν το κάνεις πρέπει να είναι για συγκεκριμένους λόγους και λαμβάνοντας τα προληπτικά μέτρα. Οι Έλληνες ανταποκρίνονται καλά. Ο ιός πρέπει να καταπολεμηθεί σθεναρά. Καθένας στο σπίτι του αντιστέκεται".

Για την κατάσταση στην Ιταλία: "Μιλώ με πολύ κόσμο στην Ιταλία. Η κατάσταση ξεφεύγει και στο Νότο. Όλοι πλέον σέβονται τους κανόνες υγιεινής, αν και η κατάσταση είναι άσχημη. Μας κρατά η ελπίδα να βγούμε από αυτό το τούνελ το ταχύτερο δυνατό".

Για την επιστροφή στη δράση: "Θεωρητικά η αναστολή της δράσης είναι μέχρι τον Απρίλιο, αλλά δεν νομίζω να γίνει. Βλέπω ότι θα πάρει νέα αναβολή. Προσωπικά δεν αισθάνομαι σίγουρος να επιστρέψω στη δράση. Έπειτα το να παίζεις χωρίς κόσμο είναι άσχημο, χάνεται το νόημα του ποδοσφαίρου. Δεν μπορώ να παραμείνω ήρεμος μέχρι να ξεκινήσω να παίζω".

Για την πιθανότητα επιστροφής στην Ιταλία: "Μιλούσα με το σταφ που είναι στην Ιταλία και διαπιστώσαμε ότι το ταξίδι στην Ιταλία και η επιστροφή θα ήταν δύσκολο να γίνουν. Θα γυρνούσα στην Ιταλία, θα ήμουν σε καραντίνα, θα επέστρεφα στην Ελλάδα και θα ήμουν ξανά σε καραντίνα".

Για την Ισπανία: "Έπαιξα στην Ισπανία και μιλάω κάθε ημέρα με τους πρώην συμπαίκτες μου στη Βαγιαδολίδ. Μου λένε ότι η κατάσταση επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και περνά σε κρισιμότητα ακόμη και την Ιταλία".

Για την καραντίνα: "Είμαι στο κρεβάτι πολλές ώρες, παίζει videogames, βλέπω σειρές και η αγαπημένη μου σειρά είναι το Casa de Papel. Σε λίγες ημέρες θα δω το νέο κύκλο. Μαγειρεύω μακαρόνια"

Για την πιο δυνατή εικόνα από την Ιταλία: "Η απόσταση στην οποία βρίσκονται οι άνθρωπο. Μου είναι άσχημο να βλέπω τους ανθρώπους να είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται σε απόσταση. Οι Ιταλοί είναι ένας ζεστός λαός"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ