ΑΕΚ

Βερδού: "Πλαστογράφησαν την υπογραφή του Ντίντακ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Ντίντακ EUROKINISSI SPORTS

Στα άκρα τραβάει την υπόθεση του Ντίντακ ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Ραούλ Βερδού, ο οποίος με δηλώσεις του σε ισπανικά μέσα τονίζει ότι ο Ισπανός παίκτης ποτέ δεν υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πολύ σοβαρό θέμα έχει προκύψει με τον Ντίντακ και την ΑΕΚ και την ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Ισπανού άσου. Σύμφωνα με τους "κιτρινόμαυρους" ο Ντίντακ είχε βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο ενώ σύμφωνα με την πλευρά του Ισπανού ποδοσφαιριστή η υπογραφή του έχει πλαστογραφηθεί.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Ραούλ Βερδού μιλώντας σε μέσο της Ισπανίας, αναλύοντας διεξοδικά την υπόθεση. Συγκεκριμένα μιλώντας στο www.pericosonline.com είπε:

«Τα πήγαν όλα στα απόλυτα άκρα και καταπατώντας όλους τους νόμους. Έβγαλαν ένα συμβόλαιο από το συρτάρι και πλαστογράφησαν την υπογραφή του παίκτη. Συν τοις άλλοις, αυτός που υπογράφει το πλαστό συμβόλαιο και στην ημερομηνία που είναι δεν ήταν στην ΑΕΚ εκείνη την εποχή.

Ξέρουμε ότι αυτό έχει μια διάρκεια και ένα χρώμα που είναι υπέρ μας στο 100%. Αλλά υπάρχουν κάποιοι κανόνες και ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα έπρεπε να προστατεύεται και να λύνεται αυτό σε δύο μέρες.

Θα πάμε μέχρι τέλους, αυτό αποτελεί ντροπή. Είμαι πολλά χρόνια μάνατζερ και ποτέ δεν είχα ζήσει κάτι παρόμοιο. Απορρίψαμε άλλες προτάσεις για να παίξουμε στην Εσπανιόλ. Ηθικά, αν δεν μπορέσει τελικά να παίξει εκεί που θέλει είναι αξιολύπητο»

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ