ΑΕΚ

Βατές τροποποιήσεις ζήτησε το ΚΕ.Σ.Α απ' την ΑΕΚ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ---EUROKINISSI//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ---EUROKINISSI//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ EUROKINISSI

Το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής ζήτησε κάποιες τροποποιήσεις στο σχέδιο του γηπέδου της ΑΕΚ, οι οποίες θα παραδοθούν μέσα στις επόμενες δέκα μέρες - Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για την εξέλιξη.

Μπορεί ούτε και σήμερα (30/11) να ξεμπέρδεψε η ΑΕΚ με την έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης του νέου γηπέδου από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής. Παρόλο που ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο αρχιτέκτονας Θανάσης Κυρατσού και οι συνεργάτες τους έμειναν για περίπου δυο ώρες στη συνεδρίαση.

Ωστόσο οι τροποποιήσεις που ζητήθηκαν είναι απολύτως βατές και θα κατατεθούν μέσα στις επόμενες δέκα μέρες. Έτσι ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να προλάβει την επόμενη συνεδρίαση του ΚΕΣΑ μέσα στον Δεκέμβρη, για να πάρει την έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης, πριν φύγει ο χρόνος. Πάντως η "ομάδα" του πρότζεκτ που έδωσε το παρών στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση από την εξέλιξη.

"Έγινε μία συνάντηση σε εξαιρετικό κλίμα. Το αρχιτεκτονικό συμβούλιο ζήτησε ορισμένες βελτιώσεις και τροποποιήσεις στη μελέτη, οι οποίες από τη μελετητική ομάδα έγιναν αποδεκτές, θα δουλευτούν και τις επόμενες 10 ημέρες θα επαναϋποβληθούν", τόνισε ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξεμπερδεύει και με το ΚΕ.ΣΑ η ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ