ΑΕΚ

Βαρύς ο "πέλεκυς" για Λιβάγια και Λόπες

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με βαριά ποινή τεσσάρων αγωνιστικών τιμώρησε η UEFA τον Μάρκο Λιβάγια και τον Έλντερ Λόπες για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τη Βίντι στο ΟΑΚΑ.

Επεσε βαρύς ο "πέλεκυς" της UEFA πάνω στον Μάρκο Λιβάγια και τον Έλντερ Λόπες. Οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τιμωρήθηκαν με τέσσερις αγωνιστικές, για την απευθείας αποβολή τους στην ρεβάνς με την Βίντι στο ΟΑΚΑ. Στην ΑΕΚ θα περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό, για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε έφεση.

Πάντως, αν η ποινή παραμείνει ως έχει, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει στην διάθεση του τον Λιβάγια και τον Λόπες, μόνο για τα ματς με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ και την Μπενφίκα στη Λισσαβώνα για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές του ομίλου του Champions League.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, με το που σφύριξε ο Μαρτσίνιακ για τελευταία φορά οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν. Εκεί υπήρξε γενική σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και ο Λάζοβιτς είχε μια αψιμαχία με τον Λιβάγια και ήρθαν στα χέρια με τον Κροάτη να κλωτσάει τον παίκτη της Βίντι μπροστά στα μάτια του επόπτη και αμέσως ο διαιτητής έτρεξε προς το μέρος του και του έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Μάλιστα στην ίδια φάση αντίκρισαν κίτρινες κάρτες τόσο ο Λάζοβιτς όσο και ο Χουλτ που ήταν στο έδαφος για αρκετή ώρα και δεν αποκλείεται η ενέργεια του Λιβάγια να ήρθε ως αντίδραση για τον τραυματισμό του Σουηδού.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ