ΑΕΚ

Βαρύ το κλίμα στην ΑΕΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ  (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Βαρύ το κλίμα στη σημερινή (05/12) προπόνηση της ΑΕΚ, με τον Ζοσέ Μοράις να ακολουθεί την πάγια πλέον τακτική του, να μην κάνει ομιλίες στους ποδοσφαιριστές.

Το στραβοπάτημα της ΑΕΚ στην Κέρκυρα δεν ήταν το πρώτο φετινό, ούτε καν το πρώτο επί Ζοσέ Μοράις στον πάγκο. Όμως το κλίμα στην πρώτη προπόνηση μετά το ματς, ήταν ακόμα πιο βαρύ, σε σχέση με την επόμενη μέρα της ήττας από τον ΠΑΟΚ ή της ισοπαλίας με τον Ατρόμητο.

Κυρίως διότι υπήρχε απογοήτευση όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για το γεγονός πως η εμφάνιση της ΑΕΚ δεν ήταν κακή, όμως και πάλι δεν έφερε τη νίκη. Ο Μοράις είδε και πάλι σκυμμένα κεφάλια μπαίνοντας στα Σπάτα. Ωστόσο προτίμησε να διατηρήσει την τακτική του, να μην κάνει ομιλίες μετά από παιχνίδια.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως δεν θα πρέπει, ειδικά μετά από αρνητικά αποτελέσματα, να δημιουργείται επιπλέον ένταση, μέσα από ομιλίες στα αποδυτήρια. Οι παρατηρήσεις για τα λάθη ή οι επισημάνσεις για τον τρόπο παιχνιδιού, μπορούν να γίνουν μέσα από την δουλειά μέσα στο γήπεδο. Και αυτό ακριβώς έκανε και σήμερα ο Μοράις. Δεν μίλησε καθόλου στους ποδοσφαιριστές του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καλά μαντάτα για τρεις στην ΑΕΚ
"Τον Αστρίτ τον θέλουμε πολλές ομάδες"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ