ΑΕΚ

Βάργκας: "Ζητώ συγγνώμη, δεν θα επαναληφθεί"

Βάργκας: "Ζητώ συγγνώμη, δεν θα επαναληφθεί"
INTIME SPORTS

Ο Ρόναλντ Βάργκας ζήτησε συγγνώμη για την αποβολή του στο ματς με τον Αστέρα και δεσμεύτηκε ενώπιον του Ντούσαν Μπάγεβιτς πως δεν θα επαναληφθεί ανάλογη συμπεριφορά. Τιμωρήθηκε με 12.000 ευρώ πρόστιμο.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από τότε που ο Ρόναλντ Βάργκας αποβλήθηκε για κτύπημα εκτός φάσης στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Όμως το περιστατικό ήδη από τότε είχε αξιολογηθεί ως σοβαρό από τον Γκας Πογέτ και την διοίκηση της ΑΕΚ.

Ο Βάργας απολογήθηκε ενώπιον του εκτελεστικού διευθυντή Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αφενός ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, καθώς προκάλεσε ζημιά στην ομάδα και τους συμπαίκτες του και αφετέρου δεσμεύτηκε πως στο μέλλον θα αποφύγει τέτοια λάθη. Βεβαίως το θέμα θεωρείται λήξαν, αλλά ο Βάργκας θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ.

Όσο για τον Βενεζουελάνο, που χρωστά και ακόμα μια αγωνιστική από τις τρεις που τιμωρήθηκε για την αποβολή, τόνισε: «Το ζητούμενο για εμένα δεν είναι το πρόστιμο το οποίο μου επιβλήθηκε, αλλά η ζημιά που προκάλεσα στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου και κυρίως η πίκρα στους φιλάθλους μας από την αποβολή μου.

Η απολογία μου και η ειλικρινής μεταμέλειά μου απευθύνεται σε όλο το κλαμπ, όπως και η υπόσχεσή μου για αποφυγή τέτοιων λαθών στο μέλλον ταυτόχρονα με την επιστροφή μου στην κοινή προσπάθεια της ομάδας για την εκπλήρωση των στόχων της».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ