ΑΕΚ

Τζεμπούρ: "Εκνευρίστηκα γιατί θέλω πάντα να νικάω"

Τζεμπούρ: "Εκνευρίστηκα γιατί θέλω πάντα να νικάω"
INTIME SPORTS

Ο Ράφικ Τζεμπούρ μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε πως ο εκνευρισμός του είχε να κάνει με τον διαιτητή και την εν γένει στάση του στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η αλήθεια είναι πως ο Ράφικ Τζεμπούρ έδειχνε εκτός εαυτού όταν έφτασε στον πάγκο της ΑΕΚ μετά την αντικατάσταση του. Όμως ο εκνευρισμός του Αλγερινού επιθετικού, δεν αφορούσε την κίνηση που έκανε ο Γκουστάβο Πογέτ να τον αποσύρει από το γήπεδο.

Άλλωστε αντικαταστάθηκε στο φινάλε και όταν έδειχνε ήδη καταπονημένος από την προσπάθεια που είχε κάνει. Ο Τζιμπούρ ξεκαθάρισε πως ο εκνευρισμός του οφείλεται στη διαιτησία και στο γεγονός πως η ΑΕΚ δεν κέρδισε.

«Όταν έγινα αλλαγή εκνευρίστηκα επειδή πάντα θέλω να νικάω. Δεν είμαι εδώ απλώς για να παίζω. Δέχθηκα πολύ νωρίς μια κίτρινη κάρτα για ένα απλό φάουλ. Δεν μ' αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες στις διαιτητικές αποφάσεις, αλλά είμαι στεναχωρημένος που ένας διαιτητής άλλαξε τις ισορροπίες σ' αυτό το ματς. Πιστεύω ότι σε τέτοια παιχνίδια ένας διαιτητής πρέπει να είναι πιο έξυπνος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Όταν όμως αφήνεις μια ομάδα με δέκα παίκτες, η κατάσταση αλλάζει. Όταν παίζεις δέκα εναντίον έντεκα παικτών γίνεται πάντα πιο περίπλοκη η κατάσταση. Γι' αυτό θέλαμε να παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Πιστεύω ότι ο διαιτητής έπρεπε να έχει μια πιο έξυπνη αντίδραση στη συγκεκριμένη φάση».

Για την εξέλιξη του ματς ο Τζεμπούρ είπε:
«Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ήρθαμε αποφασισμένοι να βάλουμε πάθος στο παιχνίδι μας, αλλά κατανοώ ότι και η αντίπαλη ομάδα ήθελε τη νίκη κι έγινε μια πραγματική μάχη. Πριν το πρώτο γκολ, το οποίο ήταν πραγματικά υπέροχο, ελέγχαμε το ματς, αλλά σκόραρε ο αντίπαλος εκεί που δεν το περιμέναμε.

Θέλαμε να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση της νίκης. Το κάναμε, αλλά το πρόβλημα ήταν η αποβολή του συμπαίκτη μου, η οποία άλλαξε τις ισορροπίες. Θέλαμε έστω να διατηρήσουμε το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και το καταφέραμε».

Σιμόες: "Η κόκκινη άλλαξε τη ροή του αγώνα"

Από την πλευρά του ο Σιμόες στάθηκε στην κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Άρθο λέγοντας:

«Πάντα μπαίνουμε για να κερδίσουμε αλλά όπως μείναμε με δέκα παίκτες η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα. Η κόκκινη κάρτα άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Εμείς νωρίτερα προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το ματς. Τα καταφέραμε, αλλά το γεγονός ότι αποβλήθηκε ο συμπαίκτης μας, επηρέασε την προσπάθειά μας. Έπρεπε να αναθεωρήσουμε τα πλάνα μας. Το κάναμε και πήραμε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας».

Μπαρμπόζα: "Να γίνουμε καλύτεροι και εκτός έδρας"

Ο σκόρερ της ΑΕΚ, ο Έλντερ Μπαρμπόζα, μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" σημείωσε ότι θα πρέπει οι "κιτρινόμαυροι" να μάθουν να παίζουν καλύτερα και μακριά από το ΟΑΚΑ για να σημειώνουν περισσότερες νίκες:

Για τον τρόπο που αγωνίζεται πλέον και το γεγονός πως είναι σε καλή κατάσταση:
« Δεν έχει αλλάξει κάτι αυτό που κάνω εγώ είναι να δίνω τα πάντα στις προπονήσεις κι όταν παίρνω την ευκαιρία στον αγώνα, θέλω να προσπαθώ να σκοράρω όπως, έκανα και σήμερα».

Για το εάν ήταν κουρασμένος όταν βγήκε αλλαγή:
"Δεν ήμουν κουρασμένος όταν βγήκα, ήταν μία αντίδραση στην επιλογή του προπονητή μου. Εγώ έδωσα τα πάντα μέσα στην ομάδα και μετά έκατσα για να μπορέσω να συμπαρασταθώ στους συμπαίκτες μου».

Για το καλό αριστερό του πόδι και τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται:
"Πρώτα από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι πως με βολεύει περισσότερο στα δεξιά, για να κινούμαι προς τα μέσα και να σουτάρω. Οι προπονητέςμε ρώτησαν όταν ήρθα που μου αρέσει να παίζω. Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει να παίζω και στις δύο πλευρές, δεν έχω κάποιο πρόβλημα».

Για το γεγονός πως εντός έδρας παίρνει τα 2/3 κι εκτός το 1/3:
«Η αλήθεια είναι πως εντός είμαστε πολύ δυνατοί γιατί έχουμε τους φιλάθλους μας να μας υποστηρίζουν. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε καλοί εντός και να βελτιωθούμε στα εκτός».

Για το εάν νιώθει φέτος καλύτερα, έχοντας προσαρμοστεί περισσότερο:
«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ούτε με την Αθήνα. Από την πρώτη μέρα έχω να πω τα καλύτερα για την πόλη κι εγώ προσωπικά κι η οικογένειά μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ