ΑΕΚ

Τζανετόπουλος, Ζόριτς και... Νέοι στα ραντάρ του Μοράις

Τζανετόπουλος, Ζόριτς και... Νέοι στα ραντάρ του Μοράις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τον Μοράις ο σκοπός του σημερινού (12/11) φιλικού με την Κ20, δεν είναι μόνο το ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Ποιους θέλει να δει ο Πορτογάλος προπονητής.

Ήταν σχεδόν δεδομένο πως από την στιγμή που δεν θα υπήρχε αγωνιστική δράση λόγω εθνικών ομάδων αυτό το Σαββατοκύριακο, στο πρόγραμμα της ΑΕΚ θα έμπαινε φιλικό παιχνίδι. Θα μπορούσε ο αντίπαλος να είναι ομάδα από την Β’ ή την Γ’ εθνική.

Άλλωστε στην προηγούμενη διακοπή λόγω εθνικών, η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Καλλιθέα. Όμως αυτή την φορά επιλέχθηκε η ομάδα Κ20. Βεβαίως τώρα ήταν πιο δύσκολο να βρεθεί αντίπαλος από μικρότερη κατηγορία, με δεδομένο πως μέχρι και την περασμένη Τετάρτη (9/11) δεν υπήρχαν οι εξελίξεις με την αναστολή όλων των πρωταθλημάτων.

Έστω ωστόσο και την τελευταία στιγμή, θα μπορούσε να βρεθεί λύση. Φαίνεται όμως πως ο Ζοzέ Μοράις προτιμούσε ως αντίπαλο την Κ20. Μάλιστα εκτός από το ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών του, υπάρχουν και άλλα πράγματα που περιμένει από το φιλικό.

Καταρχήν θέλει να δει εν δράσει κάποιους από τους παίκτες του ρόστερ, που μέχρι τώρα δεν έχουν ούτε λεπτό συμμετοχής σε επίσημο ματς στην φετινή σεζόν. Όπως για παράδειγμα ο Άνταμ Τζανετόπουλος.

Ο Μοράις έχει εικόνα από τον νεαρό στόπερ, μόνο από τις προπονήσεις. Και θέλει να του δώσει όσο το δυνατόν πιο πολύ χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να διαπιστώσει αν μπορεί να τον ενεργοποιήσει και να τον αξιοποιήσει. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση του Ντάρκο Ζόριτς. Ο Πορτογάλος τεχνικός από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε, έβγαλε από την «ναφθαλίνη» τον Ζόριτς και του έδωσε και χρόνο στα οικογενειακά διπλά.

Επίσης ο Μοράις θέλει να δει και το υλικό που υπάρχει στην Κ20. Ήδη έχει προλάβει να παρακολουθήσει έναν αγώνα πρωταθλήματος της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός όμως, θέλει να δει τους πιτσιρικάδες εν δράσει και μάλιστα απέναντι στους "μεγάλους" της ΑΕΚ και επομένως σε μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Θέλει ο Μοράις να έχει εικόνα από το υλικό που υπάρχει στην Κ20, προκειμένου να διαπιστώσει αν μπορεί μελλοντικά να το αξιοποιήσει.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μια ΑΕΚ που να κάνει παιχνίδι
Είδε Γκρέμιο-Κρουζέιρο ο βοηθός του Μοράις
Τα χαμένα (εθνικά) στοιχήματα της ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ