ΑΕΚ

Τσίτας και Φέτσης στην Κύπρο

Τσίτας και Φέτσης στην Κύπρο

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Κύπρο για το τουρνουά της Ανόρθωσης. Ποιοι παίκτες θα λείψουν και ποιος θα δοκιμαστεί στα φιλικά. Τσίτας και Φέτσης στην αποστολή.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα ταξιδέψει το μεσημέρι (το πρωί έχει προπόνηση) για την Κύπρο προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά της Ανόρθωσης για την συμπλήρωση 100 χρόνων.

Για τα δύο φιλικά που θα δώσει ο δικέφαλος στη Μεγαλόνησο, ο Χιμένεθ δεν θα έχει στη διάθεση του αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ αναμένεται να δοκιμάσει τον Χέρολντ Γκουλόν (αν όλα πάνε καλά).

Οι ομάδες και οι απουσίες

Ο Ισπανός τεχνικός του δικεφάλου δεν υπολογίζει στους Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, Ελφαρ Χέλγκασον (εθνική Ισλανδίας), Νίκο Λυμπερόπουλο, Παντελή Καφέ, Γρηγόρη Μάκο (Εθνική), Κώστα Μανωλά (Ελπίδων) και Σάββα Γκέντσογλου (τραυματίας/θλάση).

Δυστηχώς για τους φίλους της ΑΕΚ στην Κύπρο, δεν θα μπορέσουν να δούνε από κοντά το μεγάλο αστέρι της ομάδας (Ice - Man) αλλά και πάλι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr αναμένεται να δημιουργήσουν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της ομάδας.

Μέσα Τσίτας και Φέτσης

Λίγο μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της Ένωσης που θα ταξιδέψει στην Κύπρο και μέσα στους παίκτες που θα πετάξουν για το νησί της Αφροδίτης βρίσκονται οι Τσίτας και Φέτσης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Δέλλας, Κοντοές, Καράμπελας, Γεωργέας, Τσουκαλάς, Κάλα, Εγγλέζου, Γκερέιρο, Αγκιρίμπα, Φέτσης, Μπερνς, Κλωναρίδης, Κάρλος, Σιαλμάς, Νικόλτσης, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Κατσέτης, Τσίτας, Λάγος

Θα δοκιμάσει Γκουλόν εάν...

Στο μεταξύ, στην Αθήνα αναμένεται σήμερα (8/8) ο Γάλλος αμυντικός χαφ, Χέρολντ Γκουλόν. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της Μπλάκμπερν, (αποτελεί επιλογή του Άρναρ Γκρέταρσον) θα έρθει στην Αθήνα προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Μανόλο Χιμένεθ στον χώρο του κέντρου.

Μάλιστα αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Κύπρο για να αγωνιστεί στα δύο φιλικά με ΑΕ Λεμεσού και Ανόρθωση. Πάντως, όλα αυτά για να γίνουν, θα πρέπει να στείλει το τυπικό έγγραφο η Μπλάκμπερν άμεσα.

Εάν και εφόσον αρέσει στον Μανόλο, ο παίκτης αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τα "Ρόδα" και να υπογράψει άμεσα συμβόλαιο. Πέρυσι δεν είχε σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής (60 λεπτά σε 4 ματς), αλλά πρόπερσι με την Λε Μαν είχε 22 συμμετοχές στην πρώτη Γαλλίας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ