ΑΕΚ

Τσιρίλο: "Καυτή ατμόσφαιρα με Μίλαν στο ΟΑΚΑ"

Τσιρίλο: "Καυτή ατμόσφαιρα με Μίλαν στο ΟΑΚΑ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιταλός πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Μπρούνο Τσιρίλο, αναγνώρισε τη διαφορά επιπέδου της Μίλαν, αλλά υπέδειξε ως σημαντικό παράγοντα την ατμόσφαιρα στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μίλαν στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ο Ιταλός πρώην αμυντικός της Ένωσης, Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος ήταν παρών στην ιστορική νίκη της Ένωσης επί των "ροσονέρι" εκτίμησε με δηλώσεις του στο "Tutto Mercato Web" ότι οι "κιτρινόμαυροι" οπαδοί θα προετοιμάσουν "καυτή" ατμόσφαιρα.

"Οι οπαδοί της ΑΕΚ και γενικότερα η ομάδα είναι πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη. Περίμεναν έξι χρόνια αυτήν την ευκαιρία. Σίγουρα οι φίλοι της ΑΕΚ θα επιφυλάσσουν μία καυτή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τη Μίλαν. Χωρίς να υποτιμάμε την ΑΕΚ, μιλάμε πράγματι για διαφορετικό επίπεδο. Η Μίλαν έφτιαξε ένα σπουδαίο σύνολο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Αλλά επαναλαμβάνω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός εδώ. Η ΑΕΚ θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι αναμνήσεις μου από την ΑΕΚ είναι υπέροχες. Ήταν η πρώτη περιπέτειά μου στο εξωτερικό. Ήξερα λίγα πράγματα για την Ελλάδα. Αλλά ήταν υπέροχα χρόνια και σε αθλητικό και σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα μένω με την οικογένειά μου στην Αθήνα. Νομίζω αυτό τα εξηγεί όλα. Μετά από επτά χρόνια, έμαθα κάτι… Η αρχή δεν ήταν καθόλου εύκολη. Όμως, μπορείς να μάθεις και μία δύσκολη γλώσσα όπως αυτή", υποστήριξε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ