ΑΕΚ

Τσιντώτας: "Θέλουμε και άλλες τέτοιες στιγμές"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας, αφιέρωσε τη πρόκριση των "κιτρινόμαυρων" στους Μάνταλο, Γιόχανσον και στον κόσμο της ομάδας ενώ τόνισε πως στέκεται σε αυτά που ζει και όχι σε όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας πραγματοποίησε το Ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στο παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης έχοντας αρκετά καλή παρουσία και πραγματοποιώντας και κάποιες επεμβάσεις που βοήθησαν την ΑΕΚ να κρατήσει το μηδέν.

Ο Τσιντώτας μιλώντας στην κάμερα της "Cosmote TV" αφιέρωσε τη νίκη στην ΑΕΚ και μίλησε και για τη δική του παρουσία. Χαρακτηριστικά είπε:

"Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι. Δεν θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε τη πρόκριση στα παιδιά που έχουν κάνει σημαντική προσπάθεια για να μας βοηθήσουν και είναι τραυματίες όπως οι Μάνταλος, Γιόχανσον και φυσικά στον κόσμο που είναι δίπλα μας, έκαναν τόσα χιλιόμετρα και τους ευχαριστούμε".

Βασικός στο Europa League, πρώτη συμμετοχή, πως το έζησες;
"Αυτά σίγουρα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις, πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου στην Ευρώπη και εύχομαι να έρθουν και άλλες τέτοιες στιγμές".

Ήσουν 19 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, τώρα όμως είσαι βασικός και ζεις πανέμορφες στιγμές, κλείνεις το μάτι και αισθάνεσαι δικαιωμένος;
"Σίγουρα γιατί δεν το έβαλα κάτω σε καμία περίπτωση, είχα δίπλα την οικογένεια μου, και τους φίλους μου, είμαι χαρούμενος. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και στέκομαι σε αυτά που ζω".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ