ΑΕΚ

Τσιντώτας: "Θα είναι δύσκολη χρονιά, να περάσουμε τη Σεντ Γκάλεν"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Παναγιώτης Τσιντώτας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πέναλτι που έπιασε κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και τη νίκη της ΑΕΚ. Τι είπε για τη μεταγραφή του Μπάρκα, αλλά και τον αγώνα με τη Σεντ Γκάλεν.

Ο Μάσιμο Καρέρα διόρθωσε στο ημίχρονο το λάθος να μην αρχίσει βασικό τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος με μία ασίστ και ένα γκολ, οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Ωστόσο, πρωταγωνιστής για την Ένωση ήταν κι ο Παναγιώτης Τσιντώτας που απέκρουσε πέναλτι στο 0-1 και κράτησε όρθια την ομάδα του. Μετά το τέλος του αγώνα, ο γκολκίπερ της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη και την εμφάνισή του, ενώ τόνισε πως η φετινή χρονιά -βάσει συνθηκών- θα είναι δύσκολη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το ότι ο Καρέρα είπε ότι η επέμβαση στο πέναλτι ήταν φάση: "Με κάνει χαρούμενο η δήλωση Καρέρα. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε, είναι άδικο με τη δική μου επέμβαση να τους καλύψω Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια, ήταν ένα ματς που έπρεπε το πάρουμε, συγχαρητήρια σε όλους. Έχω μελετήσει που χτυπά ο κάθε παίκτης τα πέναλτι, δεν ήταν και καλό το χτύπημα και κατέληξε η μπάλα στο σώμα μου".

Για την επέμβαση του τελικού και την σημερινή: "Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την επέμβαση του τελικού και αυτή. Σίγουρα αυτή πιο σημαντική γιατί δίνει τη νίκη".

Για την εικόνα στο πρώτο μέρος: "Χάσαμε το πρώτο μέρος. Με την είσοδο του Πέτρου έγινε πιο επιθετικό το σχήμα και καταφέραμε μέχρι να βάλουμε το γκολ και κάναμε φάσεις. Φαινόταν ξεκάθαρα ότι το ματς είχε γυρίσει υπέρ μας και ήρθε το γκολ".

Για τη Σεντ Γκάλεν: "Ο Παναιτωλικός πέρασε, μπήκαμε με το δεξί, πλέον σκεφτόμαστε το ευρωπαϊκό ματς. Πρέπει να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση".

Για τη θέση του τερματοφύλακα: "Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, θα έρθουν καλές και κακές στιγμές, καταφέρουμε να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο στο γήπεδο".

Για τη μεταγραφή Μπάρκα και τη δική του παρουσία: "Συγχαρητήρια στο Βασίλη που πήρε μεγάλη μεταγραφή και του εύχομαι τα καλύτερα. Εγώ συνέχισα να δουλεύω με τη διαφορά ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία φέτος να ξεκινάω και είναι στο χέρι μου να την αξιοποιήσω".

Για το εξωτερικό: "Δεν σκέφτομαι τώρα το εξωτερικό να είμαστε γεροί να πετύχουμε τους στόχους μας ο πρώτος λόγος ειναι στην ΑΕΚ".

Για την σεζόν που ξεκίνησε: "Θα είναι δύσκολη η νέα χρονιά, πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά να παίρνουμε τους τρεις πόντους και να συνεχίζουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Ο Σιμόες τις βάσεις, ο Μάνταλος τη διαφορά
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-2: O Mάνταλος την πήρε από το χέρι
ΑΕΚ: Παράπονα για τη διαιτησία του Ζαχαριάδη
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ