ΑΕΚ

Τσιντώτας: "Πρωτόγνωρη η φιλοσοφία του Καρντόσο για τα ελληνικά δεδομένα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας μετά το τέλος του φιλικού με την Ζάμπρζε αναφέρθηκε στη φιλοσοφία του Μιγκέλ Καρντόσο.

Στη φιλοσοφία του Μιγκέλ Καρντόσο, την οποία χαρακτήρισε πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα στάθηκε μετά το φιλικό με τη Ζάμπρζε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας ερωτηθείς για όσα προσπαθεί να αλλάξει ο Πορτογάλος τεχνικός στην ομάδα:

"Σίγουρα είναι κάτι καινούριο η φιλοσοφία του νέου προπονητή. Είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Καθημερινά δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό φάνηκε στην επιθετική τακτική που ακολουθούμε και είχαμε φάσεις και σήμερα αξιόλογες. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο πλάνο 100% και να βγάζεις τον καλύτερο σου εαυτό πάνω σε αυτό που ζητάει ο προπονητής".

Για την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ και από τους τερματοφύλακες:
"Η συμμετοχή του τερματοφύλακα στην ανάπτυξη της ομάδας, είναι εύκολη όταν παίρνεις βοήθειες από τα στόπερ και από τα μπακ. Κάτι που είδαμε και σήμερα. Πρέπει και εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 100%".

Στην ομάδα υπάρχει και καινούριος προπονητής τερματοφυλάκων, μαζί με τον κ. Μιχαηλίδη, τι έχετε πάρει έως τώρα απ' αυτόν;
"Είναι κοντά μας, προσπαθεί κάθε μέρα να μας κάνει καλύτερους στο παιχνίδι με τα πόδια, όπως έκανε και ο κ. Μιχαηλίδης που προσπαθούσε να δουλέψει μας. Ότι ισχύει για τους υπόλοιπους παίκτες πρέπει να ισχύει και για εμάς και να είμαστε 100 συγκεντρωμένοι".

Έχετε κάνει δεκατέσσερις προπονήσεις με τον κ. Καρντόσο τι έχετε αποκομίσει έως τώρα από το νέο σας προπονητή;
"Είναι ένας πειθαρχημένος προπονητής. Πιστός στο πλάνο του και αυτό ζητάει και από εμάς. Δουλεύει καθημερινά σε αυτά που ζητάει και φάνηκε και σήμερα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ