ΑΕΚ

Τσιγκρίνσκι: "Στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν τα πάντα"

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι, κατά τη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ υποστήριξε πως δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι παρά μόνο πως θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Γράφει ο απεσταλμένος του Spor24.gr, Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι ήταν ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που εκπροσώπησε τους "κιτρινόμαυρους" στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ που θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ.

Ο αμυντικός της "Ένωσης" τόνισε πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Είναι γεγονός πως προερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν ερχόμαστε σαν φαβορί. Πρέπει να βασιστούμε στη συνολική προσπάθεια της προηγούμενης σεζόν. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν τα πάντα, από την μια στιγμή στην άλλη. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, δεν μπορούμε να υποσχεθούμε κάτι, παρά μόνο πως θα τα δώσουμε όλα".

-Θεωρείς πως το πρώτο ματς ήταν ένα μάθημα και ποια λάθη δεν θα πρέπει να επαναλάβει αύριο η ΑΕΚ; "Κάθε παιχνίδι, μπορεί να αποτελέσει μάθημα για εμάς. Είχαμε ένα αποτέλεσμα απέναντι σε αντίπαλο που δεν ήταν ξεκάθαρα ανώτερος. Κάθε ματς, θα πρέπει να το χρησιμοποιούμε σαν μάθημα, για να διορθώνουμε τα λάθη μας. Και θα πρέπει να γνωρίζουμε πως κάθε παίκτης θα πρέπει να δείχνει ξεχωριστά τον καλό του εαυτό, για να μπορέσει συνολικά η ομάδα να πετύχει πράγματα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ