ΑΕΚ

Τσιγκρίνσκι στα ελληνικά: "Όλοι μαζί πάμε για το πρωτάθλημα"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Για ακόμα (τουλάχιστον) δυο χρόνια ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα φορά την φανέλα της ΑΕΚ, κάτι που παραδέχθηκε πως δεν περίμενε, όταν ερχόταν για πρώτη φορά τον Ιούνη του 2016. Η "ελληνική" δήλωση για το πρωτάθλημα. (video)

Μετά την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα παραμείνει σίγουρα στην ΑΕΚ μέχρι και το 2020, πιθανόν μέχρι και το 2021 ανά ενεργοποιηθεί η οψιόν μονομερούς ανανέωσης, αλλά ενδεχομένως και για… πάντα καθώς αυτή είναι η προοπτική. Όλα αυτά δεν είχαν περάσει ούτε φευγαλέα από το μυαλό του Ουκρανού στόπερ, όταν ερχόταν στην Ένωση τον Ιούνη του 2016.

Το παραδέχθηκε ο Τσιγκρίνσκι στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του. Όμως πλέον ακόμα και ελληνικά έχει αρχίσει να μαθαίνει, καθώς το "πάμε για πρωτάθλημα", το ήξερε άψογα.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

"Δεν μπορούσα να σκέφτομαι πριν από δύο χρόνια, όταν ήρθα στην ΑΕΚ, το πόσο θα έμενα εδώ, αλλά είμαι χαρούμενος που πλέον θα μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου μέρος της ιστορίας της ομάδας. Σε αυτή την ομάδα δούλεψα με επαγγελματίες και κατάφερα να επανέλθω στο επίπεδο που ήθελα. Δε θα μιλήσω για τα πέντε βήματα που απομένουν μέχρι το πρωτάθλημα, αλλά για το πρώτο που μας περιμένει την Κυριακή με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Θα παλέψουμε για το στόχο μας βήμα - βήμα και το σημαντικό είναι το τέλος της διαδρομής να μας βρει στην κορυφή".

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω video και το μήνυμα στα ελληνικά στο 3:05:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ