ΑΕΚ

Τρίστασον: "Πρέπει να βρω κάτι καινούργιο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρνορ Τρίστασον άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ, καθώς δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό να αναζητήσει μία νέα ομάδα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού δεν βρίσκεται πλάνα του Χιμένεθ.

Ο Άρνορ Τρίστασον επέμενε και πίεσε το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΚ, για να μπορέσει να έχει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όμως είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Ισλανδός εξτρέμ δεν είναι στο αγωνιστικό πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ.

Κι ως εκ τούτου η φημολογία πως ο δανεισμός του Τρίστασον θα "σπάσει" ήδη από τον Ιανουάριο, έχει φουντώσει. Άλλωστε νερό στο μύλο της φημολογίας, έδωσε και η τοποθέτηση του ίδιου του Ισλανδού, σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα " fotbolti", εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του, αλλά και τις τάσεις φυγής του.

"Η θέση μου δεν είναι καλή και περιμένω τον Ιανουάριο. Ό,τι και αν κάνω, δεν είναι αρκετό. Είχα ένα πολύ καλό παιχνίδι και μου έδωσαν συγχαρητήρια από όλο το σταφ, όμως στο επόμενο ήμουν εκτός αποστολής. Πρέπει να βρω κάτι καινούργιο. Γνωρίζουν πως σκέφτομαι, γνωρίζουν επίσης ότι είμαι στην Εθνική. Χρειάζομαι να παίζω και εφόσον ο προπονητής δε με βάζει, θα πρέπει να σκεφτώ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ