ΑΕΚ

Τρίστασον, η έβδομη μεταγραφή της ΑΕΚ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΝΟΡ ΤΡΟΙΣΤΑΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΝΟΡ ΤΡΟΙΣΤΑΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (4/7) την απόκτηση του διεθνούς Ισλανδού μεσοεπιθετικού, Άρνορ Τρίστασον. Η έβδομη μεταγραφή της Ένωσης και τέταρτη τις έξι τελευταίες μέρες. (VIDEO)

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επισήμως ο Ισλανδός Άρνορ Τρίστασον. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την Ένωση, η οποία τον απέκτησε ως δανεικό από τη Ραπίντ Βιέννης, με οψιόν αγοράς. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι η έβδομη μεταγραφή του Δικεφάλου και τέταρτη τις έξι τελευταίες μέρες.

Ο Τρίστασον, που συνοδευόταν από τον μάνατζερ του και πρώην διεθνή Σουηδό Μάρτιν Νταλίν, επέλεξε την φανέλα με το νούμερο "30". Το πρωί της Τετάρτης (5/7, 10.00) αναχωρεί για το Κίελτσε, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Η συμφωνία είναι για οψιόν αγοράς τριών χρόνων μετά τον δανεισμό ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Ισλανδού μεσοεπιθετικού Αρνορ Τρίστασον με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Ραπίντ Βιέννης και με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι από την αυστριακή ομάδα. Ο Tρίστασον αποτελεί το έβδομο απόκτημα της ομάδας μας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Αρνορ Τρίστασον είναι γεννημένος στις 30 Απριλίου 1993 στο Κέφλαβικ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ισλανδίας, και στην τοπική ομάδα έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ενώ αναδείχθηκε ο πιο ταλαντούχος παίκτης του πρωταθλήματος Ισλανδίας το 2013. Ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή για τη σουηδική Νόρκεπινγκ με την οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια και πέρυσι τον Μάιο τον απέκτησε η Ραπίντ Βιέννης έναντι 2,3 εκατ. ευρώ, πριν από τη συμμετοχή της Ισλανδίας στην τελική φάση του Euro της Γαλλίας.

Εχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισλανδίας και στις 13 Νοεμβρίου 2015 έκανε την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική ανδρών της χώρας του με την οποία έχει αγωνιστεί 13 φορές και έχει σκοράρει 5 γκολ, εκ των οποίων το ένα εναντίον της Εθνικής μας σε φιλικό στο «Καραϊσκάκης» τον περασμένο Μάρτιο.

Συμπεριλήφθηκε από τον Λαρς Λάργκεμπακ στην 23άδα της Ισλανδίας στο Euro 2016 και με δικό του γκολ στην πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης η Εθνική ομάδα της χώρας του νίκησε την Αυστρία και προκρίθηκε από τους ομίλους στην επόμενη φάση. Αρνορ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ".

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΡΝΟΡ ΤΡΟΙΣΤΑΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Τρίστασον EUROKINISSI SPORTS

ΤΡΙΣΤΑΣΟΝ: "ΑΕΚ ΜΕΣΩ... FOOTBALL MANAGER"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ ανέφερε μετά την υπογραφήν συμβολαίου: " Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην ΑΕΚ, είναι κάτι που το ήθελα πολύ και δεν μπορώ καν να περιμένω να συναντήσω την ομάδα στο προπονητικό της κέντρο, να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τη νέα μου φανέλα.

Την ΑΕΚ την γνωρίζω πολύ καλά, έχω κοιτάξει την ιστορία της και τους υψηλούς στόχους που βάζει κάθε χρόνο σαν ομάδα. Να σας αποκαλύψω ότι μικρός όταν ήμουν και μου άρεσε πολύ να παίζω Football Manager την έβλεπα συνεχώς να παίζει στην Ευρώπη, να είναι στους ομίλους του Champions League ή του Europa League και να αντιμετωπίζει μεγάλες ομάδες. Για μένα τα πράγματα ήταν πολύ απλά. Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, έκανα ένα μικρό… τσεκ και από εκεί και πέρα μου ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω".

Ως προς τους στόχους του στο νέο βήμα της καριέρας του;

"Ο στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά! Αυτό που θέλω είναι να είμαι ο καλύτερος, να δίνω στην ομάδα ό,τι καλύτερο διαθέτω. Αυτό που εύχομαι και θα παλέψω είναι να αφήνω σε κάθε ματς χαρούμενους τους οπαδούς και να προσφέρω ικανοποίηση στους ανθρώπους, που βρίσκονται δίπλα μου. Προσπάθεια κάθε μέρα και από εκεί και πέρα ο στόχος μου είναι μόνο να κερδίζω".

Ο Αρνορ Τρίστασον αναφέρθηκε και στον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League:

"Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και για εμένα και για την ομάδα μου. Αποτελεί έναν πολύ μεγάλο στόχο και δεν βλέπω την ώρα να μπούμε στο γήπεδο για το πρώτο ματς. Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο δουλειά και σκληρή προπόνηση".

Πατήστε εδώ και δείτε όλο το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ