ΑΕΚ

Τρίστασον: "Είναι δύσκολο να αλλάξει η βασική ενδεκάδα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρνον Τρίστασον σε δηλώσεις του τοποθετήθηκε για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει μέχρι τώρα στην ΑΕΚ και ουσιαστικά δικαιολόγησε την εμπιστοσύνη που δείχνει στους βασικούς ο Χιμένεθ.

Με ένα τεράστιο χαμόγελο για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρώσιας, επέστρεψε στα Σπάτα ο Άρνορ Τρίστασον. Παρόλα αυτά, ο Ισλανδός μεσοεπιθετικός στην ΑΕΚ δεν έχει βρει ακόμα θέση στο βασικό σχήμα. Και μάλιστα ο Χιμένεθ είπε πως περιμένει περισσότερο απ’ αυτόν στις προπονήσεις.

Πάντως ο Τρίστασον, μιλώντας στην κάμερα της Nova, έδωσε την δική του εξήγηση, για το γεγονός πως ακόμα δεν έχει βρει θέση στην βασική ενδεκάδα.

"Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Στην εθνική είναι διαφορετικά. Η ΑΕΚ πηγαίνει καλά και είναι δύσκολο να αλλάξει η βασική ενδεκάδα. Πρέπει να είσαι υπομονετικός όταν είσαι επαγγελματίας παίκτης και πρέπει να εμπιστεύεσαι τις αποφάσεις του προπονητή".

Για το πως βλέπει την επιστροφή μετά την ήττα στην Τρίπολη: "Πάμε σε κάθε ματς για να κερδίσουμε. Ήταν ένα ατύχημα που χάσαμε στην Τρίπολη. Όλες οι καλές ομάδες κάποτε χάνουν. Δεν αλλάζει κάτι. Πέρασε τώρα, κοιτάμε μπροστά και είμαστε συγκεντρωμένοι για το επόμενο ματς που πάμε για να κερδίσουμε".

Για το εάν μπορεί να παίξει και σ’ άλλες θέσεις: "Μπορώ να παίξω και στα δυο άκρα και ως δεύτερος επιθετικός και στην επίθεση"

Για το ματς με την Ξάνθη: "Με τις μικρότερες ομάδες, πρέπει να είσαι περισσότερο επαγγελματίας, για να μπορείς να πάρεις τη νίκη. Απέναντι σε ντέρμπι, πας πιο προετοιμασμένος. Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος σ’ όλα τα ματς. Διότι αν έχουμε στόχο το πρωτάθλημα, θα πρέπει να κερδίζουμε και τα ντέρμπι και τα υπόλοιπα ματς".

Για το εάν το γεγονός ότι είχαν στραβοπατήσει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ επηρέασε εκείνον και τους συμπαίκτες στο ματς με τον Αστέρα: "Ίσως. Είναι επικίνδυνο να βρίσκεσαι σ’ αυτή την θέση. Πρέπει να μην χάνεις την συγκέντρωση σου, όταν οι άλλοι κάνουν στραβά αποτελέσματα. Πρέπει να σκέφτεσαι τι κάνεις εσύ πάντα, χωρίς να σ’ ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι".

Για το εάν θα πανηγυρίσουν όπως οι παίκτες της Ισλανδίας εάν πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα: "Νομίζω πως οι οπαδοί της ΑΕΚ, έχουν τον δικό τους τρόπο για να πανηγυρίσουν"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ