ΑΕΚ

Τρίποντο στο Περιστέρι για να διατηρήσει το μομέντουμ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / 12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα στις 19:30 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θέλοντας να συνεχίσει με νίκες στο πρωτάθλημα, να παραμείνει στην πεντάδα και να μειώσει τη διαφορά της από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από αυτήν.

Η ΑΕΚ, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, μετά το εύκολο 3-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ατρόμητου στο Περιστέρι (19:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Πατίτο και Αλμέιδα, με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και τους άλλους τέσσερις τραυματίες, ωστόσο μπορεί να καλύψει τα κενά τους, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Το Περιστέρι είναι μια δύσκολη έδρα για την ΑΕΚ, καθώς δυσκολεύεται ιδιαίτερα να φύγει με το τρίποντο της νίκης, ωστόσο αυτή τη φορά πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη και σοβαρή, καθώς χρειάζεται τους τρεις βαθμούς, ώστε να μην χάσει την επαφή με τις ομάδες που καταδιώκει.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του σχετικά με τη βασική ενδεκάδα, δοκιμάζοντας τόσο το 4-3-3, όσο και το 4-4-1-1. Και στις δύο περιπτώσεις στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος, με τους Γιόχανσον, Σιμόες και Αϊντάρεβιτς να παίρνουν θέση στη μεσαία γραμμή.

Εάν προτιμηθεί το 4-3-3, στα φτερά θα παίξει ο Μάνταλος και ένας εκ των Βάργκας και Χριστοδουλόπουλο, με τον Αραούχο να βρίσκεται στην κορυφή. Από την άλλη πλευρά, εάν το σύστημα είναι το 4-4-1-1, ο Μάνταλος θα παίξει μαζί με τους Γιόχανσον, Σιμόες και Αϊντάρεβιτς, με τον Αραούχο να βρίσκεται ελάχιστα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πέκχαρτ.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ