ΑΕΚ

Τρέχει για την "Αγιά Σοφιά"

Τρέχει για την "Αγιά Σοφιά"

Στο πλαίσιο όλων των συναντήσεων που κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την πολιτεία και τους φορείς, είχε ραντεβού και με τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Ακόμα και πριν από λίγες μέρες, μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επανέλαβε πως πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα, είναι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο ίδιος εδώ και περίπου έναν μήνα έχει ανοίξει ένα κύκλο συναντήσεων.

Πρώτα με την Περιφερειάρχη Αττικής, στη συνέχεια με τον Υπουργό ΠΕΚΑ και χθες (2/12) ήταν η σειρά του υφυπουργού αθλητισμού. Ο Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Σταύρο Κοντονή και το βασικό θέμα στην προ ημερησίας διάταξης ατζέντα της κουβέντας, ήταν το θέμα της κατασκευής του γηπέδου.

Ο υφυπουργός έτσι κι αλλιώς έχει τοποθετηθεί από βήματος βουλής, πως από την στιγμή που υπήρξε η έγκριση του ΣτΕ στο έργο, θα πρέπει να υπάρξει και η στήριξη της πολιτείας. Ενώ ο Μελισσανίδης ενημέρωσε για το στάδιο που βρίσκεται η υπόθεση. Προφανώς και σε μια τέτοια συνάντηση, προέκυψαν και εκτός ημερησίας διατάξεως θέματα προς συζήτηση. Όπως γενικά η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όμως το βασικό, ήταν το θέμα του γηπέδου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ