ΑΕΚ

Πριμ από Μελισσανίδη για την ανατροπή

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπήκε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και τους έταξε "τρελό" πριμ για τη νίκη - ανατροπή επί του Ολυμπιακού, που έφερε την Ένωση στο +5 από τους Πειραιώτες. Διαβάστε το ποσό.

Σε τέτοιο βράδυ και μετά από μια τέτοια νίκη , οι παίκτες της ΑΕΚ δικαιούνταν μια έξτρα επιβράβευση. Και αυτή ήρθε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που μπήκε στα αποδυτήρια των "κιτρινόμαυρων" λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι και ανακοίνωσε πριμ ύψους 200.000 ευρώ! Ο "ισχυρός άνδρας" μπήκε στα αποδυτήριακαι όλοι οι παίκτες του φώναζαν "έλα, έλα" και "πεστο, πέστο". Με την ανακοίνωση των... 200.000 ευρώ να ολοκληρώνει μια ονειρεμένη βραδιά για τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ.

Με εντολή Χιμένεθ η αφιέρωση της νίκης

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έγιναν έναν κουβάρι αμέσως μετά την λήξη του ντέρμπι, προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη. Και μάλιστα έκαναν τον γύρο του θριάμβου μέσα στο ΟΑΚΑ. Όμως ο Μανόλο Χιμένεθ, έτρεξε αμέσως δίπλα στον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο. Και εκείνο που του ζήτησε, ήταν να πάει όλη η ομάδα σε δυο οπαδούς που βρισκόντουσαν σε αναπηρικό καροτσάκι και είχαν μπει διπλα στους πάγκους. Έτσι και έγινε. Όλη η ομάδα πήγε δίπλα τους και τους αφιέρωσε τη νίκη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ