ΑΕΚ

"Τρελάθηκαν" στην ΑΕΚ με τον κόσμο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και όλοι μέσα στην ΑΕΚ "τρελάθηκαν" και με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν χθες (22/04) στο ΟΑΚΑ οι οπαδοί αλλά και με τη συμπεριφορά τους. Τι έλεγαν οι παίκτες κι στην ΠΑΕ

Την χθεσινή (22/04) ημέρα κανείς στην ΑΕΚ δεν θα την ξεχάσει έτσι κι αλλιώς ποτέ. Ήταν ιστορική από κάθε άποψη. Αλλά μόλις λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή γιορτή στο Ολυμπιακό Στάδιο, όλοι μέσα στην ομάδα είναι ακόμα υπό την… επήρεια όλων όσων έζησαν. Και κυρίως με τον κόσμο και τη συμπεριφορά του.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ καταρχήν έπαθαν "πλάκα" με την ατμόσφαιρα. Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο Ολυμπιακό Στάδιο και τους υποδέχθηκαν περισσότεροι από δυο χιλιάδες, μέχρι την αποθέωση στο φινάλε από 65.000.

Μάλιστα εκείνο που έλεγαν όλοι οι παίκτες, ήταν για το γεγονός πως κανείς δεν έκανε το παραμικρό για τους χαλάσει τη γιορτή τους. Τον γύρο θριάμβου τους και την πρωτοβουλία του Λαμπρόπουλου, του Μπακάκη και του Μάνταλου, να μαζέψουν όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα στο κέντρο του γηπέδου και να κάνουν… χέρια. Με τον κόσμο να αποθεώνει.

Για την στάση και την συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ, είχαν να λένε και στην ΠΑΕ.

"Το ΟΑΚΑ γέμισε για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό και δεν συνέβη ούτε το παραμικρό περιστατικό σε κάποια γωνία μιας εξέδρας. Ούτε σε ευρωπαϊκό ματς, που η ΟΥΕΦΑ είναι αυστηρή, τέτοια εικόνα. Αυτό είναι ένα από τα τεράστια κέρδη της εφετινής σεζόν" έλεγαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε η ΑΕΚ να μην ευχαριστήσει και δημοσίως με ανακοίνωση τον κόσμο.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, τόσο για την συγκλονιστική προσέλευση στον χθεσινό αγώνα – γιορτή με τον Λεβαδειακό και για την καταπληκτική εικόνα των "κιτρινόμαυρων" εξεδρών του ΟΑΚΑ, όσο και για την άψογη συμπεριφορά και την απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα ή απειλή τιμωρίας!

Αποδείξαμε για μία ακόμα φορά ότι με κοινή προσπάθεια και συνεργασία είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα πάντα και να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα! Αποδείξατε ότι είστε πρωτοπόροι. Επιβεβαιώσατε ότι είναι πράγματι κάτι το διαφορετικό να βρίσκεσαι δίπλα και να στηρίζεις την ΑΕΚ!

Επιτρέψατε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να χαρούν εντός γηπέδου τη δικαίωση των κόπων τους, αλλά και να απολαύσουν -κατά τρόπο ιδανικό- τη δική σας συγκλονιστική παρουσία πανηγυρίζοντας μαζί σας, συμμετέχοντας στη δική σας χαρά!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εφετινών εντός έδρας αγώνων σε τρεις διοργανώσεις, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους εσάς για τη συνολική παρουσία και συμπαράσταση. Δημιουργήσαμε από κοινού τις συνθήκες ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα όποια προβλήματα των περασμένων ετών. Καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουμε τον δικό μας κώδικα επικοινωνίας. Πορευτήκαμε μαζί σε αυτή τη διαδρομή!

Όλοι εσείς αποτελέσατε τη μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας της ομάδας μας! Το θεωρήσατε καθήκον σας και δική σας αποστολή και την φέρατε εις πέρας! Αυτή η ιδανική συνεργασία θα πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό μας και για το μέλλον!"

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξενύχτησε και γιόρτασε όλη η ΑΕΚ
Ζούλιο Σέζαρ, Μαντούκα και κυρία Κορδέρο πανηγύρισαν το πρωτάθλημα της ΑΕΚ
Καραλής: "Μας αφανίσατε, αλλά η ΑΕΚ δεν πεθαίνει ποτέ"
Μανόλο, ο καλύτερος
Ο Κονέ έχει το... σημάδι του πρωταθλητή
Photostory: Έτσι γλέντησε ο Χιμένεθ στο πάρτι τίτλου
Αυτός είναι με διαφορά ο MVP της ΑΕΚ για την φετινή σεζόν!
Χιμένεθ: "ΑΕΚ, μόνο ΑΕΚ..."
Με Ηλία Ψινάκη και Ράνια Κωστάκη το γλέντι της ΑΕΚ!
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ