ΑΕΚ

"Τρελάθηκαν" οι Σκοτσέζοι με τον Λαμπρόπουλο

ÁÅÊ - ÓÅËÔÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÁÅÊ - ÓÅËÔÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια μιλούσαν οι Σκοτσέζοι για την ΑΕΚ, αλλά στάθηκαν κυρίως στον Βασίλη Λαμπρόπουλου και ρωτούσαν να μάθουν περισσότερο για τον… MVP των δυο παιχνιδιών με τη Σέλτικ.

Στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Σέλτικ στην Γλασκώβη, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε πραγματοποιήσει επιβλητική εμφάνιση. Όμως την… δόξα είχαν κλέψει ο σκόρερ Βίκτωρ Κλωναρίδης, αλλά και ο Έλντερ Λόπες που είχε πάρει την τελευταία στιγμή την θέση του τραυματία Λούκας Μπογέ και είχε δώσει την ασίστ για το χρυσό γκολ.

Τώρα στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ, ο Λαμπρόπουλος έκανε ακόμα πιο επιβλητική εμφάνιση, απ’ αυτή στη Γλασκώβη. Ωστόσο και πάλι το βραβείο του MVP το έχασε στο… νήμα από τον Μάρκο Λιβάγια, που ήταν ο σκόρερ του δεύτερου και καθοριστικού γκολ.

Παρόλα αυτά, δεν αλλάζει το γεγονός πως ο Λαμπρόπουλος έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα της ΑΕΚ. Ίσως το καλύτερο. Και μάλιστα κατάφερε να "κερδίσει" ακόμα και τους Σκοτσέζους.

Στα βρετανικά ΜΜΕ, το όνομα του Λαμπρόπουλου φιγουράρει με πηχυαίους τίτλους και με αξιολόγηση με βαθμούς μεγαλύτερους απ’ όλους τους παίκτες της Σέλτικ. Χαρακτηριστικό το Sky Sports που έχει βαθμολογήσει με εννέα των στόπερ της ΑΕΚ και τον έχει χρίσει MVP των δυο παιχνιδιών σε Γλασκώβη και ΟΑΚΑ.

Ενώ οι Σκοτσέζοι δημοσιογράφοι, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού της Τρίτης (14/8), ρωτούσαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον Λαμπρόπουλο. Αν παίζει στην εθνική ομάδα, ακόμα και για το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ. Κι ήταν φανερό πως ήταν ο ποδοσφαιριστής που συνολικά στα δυο ματς, τους έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η αυταπάρνηση του Οικόνομου
Το τρομερό "sombrero" του Αλέφ στον ΜακΓκρέγκορ (VIDEO)
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ