ΑΕΚ

Τους "τσίτωσαν" με την ανακοίνωση της Θύρας 7

Τους "τσίτωσαν" με την ανακοίνωση της Θύρας 7
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες τους, θέλοντας να ντοπάρουν τους παίκτες τους, έδωσαν να διαβάσουν την ανακοίνωση που εξέδωσε η "Θύρα 7" για το ντέρμπι.

Η ψυχολογία είναι το παν σε ένα ντέρμπι και γι’ αυτόν τον λόγο ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες τους, θέλοντας να ντοπάρουν τους παίκτες τους έδωσαν να διαβάσουν την ανακοίνωση που εξέδωσε η "Θύρα 7" για το ντέρμπι.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση αναφέρεται: " Το Σάββατο παίζουμε με την κλάψα. Την Μάρθα Βούρτση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον Βασιλάκη Καΐλα του ελληνικού αθλητισμού... Την ομάδα που πέφτει κάτω, σβήνει φώτα, αλλά πάντα στο τέλος της χρονιάς είναι και αυτή μαζί με τα άλλα συνεταιράκια στα τέσσερα. Ζητάμε από την ομάδα να αφήσει το κοντέρ, να γράψει χωρίς κόφτη. Χωρίς οίκτο. Χωρίς παύση. Τελειώστε τους τελειωμένους...".

Άπαντες πήραν στα χέρια τους την ανακοίνωση, Έλληνες και ξένοι (μεταφρασμένο το κείμενο) για να καταλάβουν τη σημασία του αποψινού αγώνα και μιας νίκης από την πλευρά της "Ένωσης".

Άλλωστε, αυτός είναι και ένας από τους τρόπους του Δέλλα να αφυπνίσει τους παίκτες του καθώς και πέρσι, στο ντέρμπι του Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη, ο Κολοσσός τους είχε δείξει ένα βίντεο με νόημα, στην προσπάθεια του να τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ