ΑΕΚ

Τουντούρης: "Τα προβλήματα της Μπριζ είναι η ευκαιρία της ΑΕΚ"

Τουντούρης: "Τα προβλήματα της Μπριζ είναι η ευκαιρία της ΑΕΚ"

Ο Πασχάλης Τουντούρης, εκπρόσωπος πολλών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο Βέλγιο, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και ανέλυσε την εικόνα της Μπριζ, προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΚ.

Ο εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών, Πασχάλης Τουντούρης, ο οποίος ειδικεύεται στην αγορά του Βελγίου ανέλυσε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή «Sport24 Magazino», με τον Νίκο Συριώδη, το προφίλ της αντιπάλου της ΑΕΚ στα playoffs του Europa League, Κλαμπ Μπριζ.

Μεταξύ άλλων είπε...

- Για το προφίλ της Κλαμπ Μπριζ:
«Η Μπριζ βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, μετά την έλευση του νέου προπονητή, του Ιβάν Λέκο. Αντικατέστησε έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη, τον Πρεντόμ. Δεν συμμερίζομαι τη μεγάλη αισιοδοξία των ελληνικών media. Δεν μπορούμε να μη λάβουμε υπόψη μας ότι είναι η δεύτερη πιο ιστορική ομάδα του Βελγίου και με μπάτζετ τρεις φορές μεγαλύτερο από της ΑΕΚ.

Έχουν κάνει μεταγραφές δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Ο προπονητής της προσπαθεί να αλλάξει το σύστημα και έχουν εσωτερικά προβλήματα. Η ευκαιρία της ΑΕΚ είναι αυτό το γεγονός. Η ΑΕΚ θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση. Ίσως αυτή την περίοδο με τα προβλήματα της Μπριζ, να είναι ευκαιρία να τα καταφέρει».

- Για την αγωνιστική συμπεριφορά της Κλαμπ Μπριζ:
« Έχουν αμυντικά προβλήματα. Προσπαθούν να προσαρμοστούν σε ένα σύστημα. Ο Πουλέν, ο στυλοβάτης της άμυνας, είναι τραυματίας. Παρακολούθησα την εκτός έδρας νίκη της Μπριζ με 4-0 επί της Λόκερεν, ένα ματς όπου από το δέκατο λεπτό αγωνιζόταν με δέκα παίκτες! Μου έκανε τρομερή περίπτωση ο Ντένις. Είναι εντυπωσιακός.

Ο Φόσεν είναι ο βασικός της επιθετικός και ο Ραφαέλο σταθερή αξία. Ο Ισκιέρδο, που είναι ο νούμερο ένα παίκτης της, είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας. Αρνήθηκαν προτάσεις από την Ισπανία και προσπαθεί να πιέσει εκείνος. Ο Νακάμπα από τη Ζιμπάμπουε είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής.

Υπάρχει η αλλαγή φρουράς με τον Τίμι Σίμονς που είναι πλέον στα 40. Είναι πλέον λύση που έρχεται από τον πάγκο. Για την ΑΕΚ θα είναι έξτρα κίνητρο γιατί θα βρίσκονται πολλοί σκάουτς από την Ευρώπη».

- Για το ποσοστό πρόκρισης που δίνει στην ΑΕΚ:
«Δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Η ΑΕΚ έχει τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα αντεπεξέλθουν στο πρώτο ματς στο Βέλγιο. Αν φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα, τότε στο ΟΑΚΑ μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο μέγεθος και πρέπει να κάνει την υπέρβαση. Για να ανεβούμε ένα σκαλοπάτι ακόμα στις ευρωπαϊκές βαθμολογίες η ΑΕΚ πρέπει να περάσει».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ