ΑΕΚ

AEK: Το θρίλερ με Βέρντε και το μεταμεσονύχτιο deal

AEK: Το θρίλερ με Βέρντε και το μεταμεσονύχτιο deal

Η ατάκα του Μόργκαν ντε Σάνκτις στον Νίκο Λυμπερόπουλο, το μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα των μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε στους διοικούντες την ΑΕΚ και η θέληση του Ιταλού να αγωνιστεί στην Ένωση. Το Sport24.gr παρουσιάζει το παρασκήνιο της συμφωνίας με τον 23χρονο εξτρέμ της Ρόμα.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μεταγραφές των Ντανιέλε Βέρντε και Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος επιθετικός θα βρίσκεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (19/07) στην Αθήνα, ενώ νωρίτερα αναμένεται ο Ιταλός εξτρέμ, αφού απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

Οι διοικούντες την ΑΕΚ κινήθηκαν μεθοδικά, με υπομονή και κατάφεραν να αποκτήσουν τους δύο βασικούς στόχους για την κορυφή και τα άκρα της επίθεσης. Ωστόσο, στην περίπτωση του Βέρντε υπήρξε ένα μικρό θρίλερ μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας. Συγκεκριμένα, η Ρόμα είχε δώσει το "ΟΚ", αφού ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από την προσφορά της Ένωσης, αλλά και το γενικότερο χειρισμό του θέματος, αλλά δεν ίσχυε το ίδιο για τους μάνατζερ του Ιταλού.

"Είστε η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Βέρντε και για τη Ρόμα αυτός είναι ο λόγος που στην υπόθεση έχετε τον πρώτο λόγο", είπε στον Τεχνικό Διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκο Λυμπερόπουλο ο Mόργκαν Ντε Σάνκτις, που από πλευράς Ρόμα έχει χειριστεί το θέμα. Γενικά η στάση της Ρόμα όλο αυτό το διάστημα ήταν πραγματικά εκπληκτική απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ντε Σάνκτις είπε στον Λυμπερόπουλο ότι το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η "χρυσή τομή" με την πλευρά του παίκτη.

Μέχρι αργά το βράδυ οι εκπρόσωποι του παίκτη δεν είχαν εμφανιστεί, αλλά τελικά έκαναν την εμφάνισή τους τα μεσάνυχτα, ενημερώνοντας τον Λυμπερόπουλο ότι "ισχύουν τα πάντα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα". Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ και για αυτό είχε ενημερώσει και ότι θέλει το νούμερο 7 στη φανέλα και έστελνε στους εκπροσώπους του φωτογραφίες με σπίτια στη Γλυφάδα που έβλεπε στο Internet. Ωστόσο, δεν θα προχωρούσε σε... μονομερείς ενέργειες, καθώς είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στους εκπροσώπους του.

Μάλιστα, κατά τη χθεσινή (16/07) συνάντηση των μάνατζερ του Βέρντε με τους ανθρώπους της Ρόμα, οι πρώτοι άφησαν να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από Ισπανία για τον Βέρντε, χωρίς να αναφέρουν ομάδα. Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατάφεραν να πετύχουν την πολυπόθητη συμφωνία, με τον Βέρντε να αναμένεται μέχρι την Πέμπτη στην Αθήνα μαζί με τους εκπροσώπους του και τον δικηγόρο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Έκλεισε ο Βέρντε
ΑΕΚ: Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα ο Ολιβέιρα
ΑΕΚ: Αγγαρεία και ισοπαλία απέναντι στην Σταλ Σταλόβα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ