ΑΕΚ

Το ταξίδι του Βερόν στην Ευρώπη είχε και Μπογέ

Argentina's Lionel Messi, right, is congratulated by Juan Sebastian Veron after he scored a goal against Mexico during their Copa America semifinal soccer game in Puerto Ordaz, Venezuela, Wednesday, July 11, 2007. (AP Photo/Fernando Llano)
Argentina's Lionel Messi, right, is congratulated by Juan Sebastian Veron after he scored a goal against Mexico during their Copa America semifinal soccer game in Puerto Ordaz, Venezuela, Wednesday, July 11, 2007. (AP Photo/Fernando Llano) AP

Μετά τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Μπόκα για τον Πόνσε, οι Αργεντίνοι εμπλέκουν τον Μπογέ με την Εστουντιάντες της οποίας πρόεδρος είναι ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.

Τ' όνομα του φορμαρισμένου Λούκας Μπογέ ακούστηκε στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού Cielo της Αργεντινής κι αυτό διότι υπάρχουν σκέψεις από ομάδα της χώρας να επαναπατρίσει τον παίκτη της Τορίνο που αγωνίζεται στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.

Έπειτα, λοιπόν, από τα αργεντίνικα και ιταλικά δημοσιεύματα που παρουσίαζαν ως στόχο της Μπόκα Τζούνιορς τον Έσε Πόνσε, τώρα προκύπτει ενδιαφέρον της Εστουντιάντες για τον Λούκας Μπογέ! Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρόεδρος της προαναφερθείσας ομάδας, ο θρύλος Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν μίλησε με ανθρώπους της "γκρανάτα" κατά την παρουσία του στην Ευρώπη.

Το ταξίδι του Βερόν στην Ευρώπη είχε και Μπογέ

Ο Λούκας Μπογέ

Βέβαια, εδώ αξίζει ν' αναφέρουμε ότι η Εστουντιάντες δεν έχει τη δυνατότητα ν' αγοράσει τον Μπογέ φέρεται να επιθυμεί να προχωρήσει στα βήματα της Ένωσης, επιδιώκοντας τον δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Μπογέ με την Τορίνο εκπνέει το 2020 και οι Ιταλοί δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο τι θα κάνουν με την περίπτωσή του. Βέβαια, πέραν των οικονομικών ζητημάτων της ομάδας του Μιλίτο, φαντάζει δύσκολο ο Μπογέ να κάνει πισωγύρισμα στην καριέρα του (σ.σ. παλαιότερα είχε αγωνιστεί σε Ρίβερ, Νιούελς).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ