ΑΕΚ

Το σκέφτεται ο Χιμένεθ για Μοράν

Ο ΕΡΙΚ ΜΟΡΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ο ΕΡΙΚ ΜΟΡΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Στη σημερινή (05/01) τελευταία προπόνηση θα αποφασίσει ο Μανόλο Χιμένεθ για την παρουσία του Ερίκ Μοράν στο αυριανό (06/01) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα.

Όταν ο Αντρέ Σιμόες τραυματίστηκε και διαπιστώθηκε πως η θλάση θα τον κρατήσει εκτός τουλάχιστον από τα δυο πρώτα ματς πρωταθλήματος μέσα στον Γενάρη, ο Μανόλο Χιμένεθ σκεφτόταν πως θα ήθελε παίκτη για τα χαφ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ήδη από την Τρίτη (02/01) ο Ερίκ Μοράν κάνει προπονήσεις στα Σπάτα. Όμως ακόμα και σήμερα (05/01), παραμονή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ρίξει στην μάχη του Αγρινίου, τον Βάσκο χαφ. Άλλωστε δεν είναι και εύκολη μια τέτοιου είδους απόφαση και μοιάζει λογικό να έχει δίλημμα ο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει πολλά που θα πρέπει να… ζυγίσει. Το Sport24.gr αναλύει τα δεδομένα

ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΟΡΑΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Από το αυριανό ματς στο Αγρίνιο θα απουσιάσει και ο Σιμόες και φυσικά και ο Γιόχανσον. Επομένως πλην του Γαλανόπουλου, ο μοναδικός καθαρόαιμος αμυντικός χαφ, είναι ο Μοράν. Στο ματς κυπέλλου πριν από τα Χριστούγεννα, που δεν υπήρχε ο Ισπανός χαφ, δίπλα στον Γαλανόπουλο είχε παίξει ο Κονέ. Μια επιλογή με μεγάλο ρίσκο, που είναι άγνωστο αν ο Χιμένεθ θέλει να ξαναπάρει και στο ματς πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός τεχνικός θα προτιμούσε δίπλα στον Γαλανόπουλο, έναν πιο αμυντικογενή χαφ από τον Κονέ. Επίσης ο Μοράν έχει δείξει πως έχει έρθει ορεξάτος και δεν φαίνεται να έχει ζήτημα έλλειψης ρυθμού, ενώ ο Χιμένεθ έχει δείξει πως ρισκάρει και ρίχνει στα παιχνίδια παίκτες καινούργιους στην ομάδα, με λίγες προπονήσεις στα πόδια τους. Για παράδειγμα πέρυσι, ο Αραούχο ξεκίνησε βασικός, με μόλις δυο προπονήσεις με την ΑΕΚ.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΟΡΑΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Είναι γεγονός πως ο Μοράν ακόμα δεν έχει προλάβει να μάθει καλά – καλά, τα ονόματα των συμπαικτών του. Έτσι κι αλλιώς θα ήταν πολύ λίγες οι προπονήσεις που θα είχε κάνει με την ΑΕΚ, μέχρι και το αυριανό ματς. Όμως η χθεσινή (04/01) αλλαγή του προγράμματος της δουλειάς στα Σπάτα λόγω της κακοκαιρίας, στέρησε από τον Βάσκο χαφ μια πολύτιμη μέρα προσαρμογής.

Επί της ουσίας δηλαδή, ο Μοράν έχει προλάβει να κάνει μόλις δυο προπονήσεις με την ΑΕΚ και σήμερα θα κάνει την τρίτη. Σαφώς λίγες, για να μπορέσει να προσαρμοστεί στο καινούργιο περιβάλλον και να πέσει στα… βαθιά της βασικής ενδεκάδας, ενός εκτός έδρας παιχνιδιού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ