ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "σημάδι" για την ενδεκάδα με τον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η επιλογή που θα κάνει ο Ουζουνίδης για την ενδεκάδα του σημερινού (31/10-15.00) ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα στην Λάρισα, θα φανερώσει σκέψεις του τεχνικού της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

Η αλήθεια είναι πως το πρώτο μέλημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, σ’ αυτόν τον κύκλο με τα συνεχόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ σ’ Ελλάδα και Ευρώπη, είναι να μπορεί να παρουσιάζει σε κάθε ματς, όσο το δυνατόν πιο φρέσκια ομάδα.

Εξ ου και όσοι θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (3/11) στο ΟΑΚΑ, δεν ταξίδεψαν καν στην Λάρισα για το σημερινό (31/10-15.00) παιχνίδι κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Εξαίρεση ο Γαλανόπουλος, ο οποίος βρίσκεται μεν στην αποστολή, αλλά μόνο σε έκτακτη ανάγκη θα σηκωθεί σήμερα από τον πάγκο για να μπει στο γήπεδο, καθώς θα πρέπει να παραμείνει και αυτός φρέσκος για το ντέρμπι.

Εξαίρεση και ένας εκ των τεσσάρων στόπερ που ταξίδεψαν στην Λάρισα Και αυτό διότι η διαχείριση που θα κάνει σήμερα ο Ουζουνίδης σ’ αυτούς τους τέσσερις στόπερ, θα φανερώσει και μια από τις σκέψεις του τεχνικού της ΑΕΚ, για την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην αποστολή για το σημερινό ματς με τον Απόλλωνα, βρίσκονται ο Οικονόμου, ο Τσόσιτς, ο Λαμπρόπουλος και ο Σβάρνας. Ο Τσόσιτς και ο Σβάρνας θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, όχι όμως ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο ένας εκ των δυο θα παίξει σε διαφορετική θέση.

Επομένως ή ο Λαμπρόπουλος ή ο Οικονόμου, θα πρέπει επίσης να παίξουν στην βασική ενδεκάδα του σημερινού ματς. Κάτι που σημαίνει πως όποιον εκ των δυο επιλέξει ο Ουζουνίδης να μην τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι του κυπέλλου, τον προορίζει για παρτενέρ του Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ