ΑΕΚ

Το σενάριο για Γιόχανσον-Αραούχο σε Λας Πάλμας και ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την Τρίτη το πρωί ιστοσελίδα στα Κανάρια Νησιά έγραψε πως η Λας Πάλμας έχει στο στόχαστρο της τον Γιόχανσον και μια τράμπα με την ανταλλαγή του Σουηδού με τον Αραούχο παίζει ως σενάριο.

Ένα σενάριο που κυκλοφόρησε και μπορεί να παίξει δυνατά τις επόμενες μέρες είναι η ανταλλαγή του Γιόχανσον με τον Αραούχο αφήνοντας ικανοποιημένες τόσο την Λας Πάλμας όσο και την ΑΕΚ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Τρίτη το πρωί υπήρξε δημοσίευμα στην Ισπανία και συγκεκριμένα στα Κανάρια Νησία σύμφωνα με το οποίο η Λας Πάλμας έχει στα υπόψη τον Γιάκομπ Γιόχανσον για την ενίσχυσή της στο χώρο του κέντρου.

Η ισπανική ομάδα πούλησε στις αρχές Ιουλίου τον Ρόκε Μέσα στη Σουόνσι για 12 εκατ. ευρώ και αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ συνεχίζει να περιμένει να δει τι θα κάνει η Λας Πάλμας με τον Αραούχο ώστε να κάνει την κίνηση της για να τον αποκτήσει. Φυσικά οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι καλές, καθώς η ΑΕΚ απέκτησε φέτος δανεικό τον Μάρκο Λιβάγια και τον Γενάρη είχε πάρει με την ίδια μορφή τον Σέρχιο Αραούχο.

Οπότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε αν γίνει πρόταση στην ΑΕΚ να υπάρξει αντιπρόταση από τους "κιτρινόμαυρους" για τράμπα των δυο ποδοσφαιριστών. Κάτι το οποίο αναφέρουν και οι Ισπανοί δημοσιογράφοι με τον Λίτο Χιμένεθ να αναφέρει μέσω του twitter πως υπάρχει -μικρή- πιθανότητα να γίνει ανταλλαγή μεταξύ του Αραούχο και του Γιόχανσον.

«Μου είπαν από την Ελλάδα για ανταλλαγή μεταξύ του Αραούχο και του παίκτη της ΑΕΚ, Γιόχανσον. Το βλέπω δύσκολο γιατί είναι πολύ ακριβός», ήταν το σχετικό τιτίβισμα του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ