ΑΕΚ

Το "ψάχνει" η ΑΕΚ για Νάρσινχ

Swansea City's Luciano Narsingh celebrates scoring his side's second goal against Watford during the English Premier League soccer match at Vicarage Road, London, Saturday Dec. 30, 2017. (Nigel French/PA via AP)
Swansea City's Luciano Narsingh celebrates scoring his side's second goal against Watford during the English Premier League soccer match at Vicarage Road, London, Saturday Dec. 30, 2017. (Nigel French/PA via AP) AP

Ο 27χρονος Ολλανδός εξτρέμ της Σουόνσι, Λουτσιάνο Νάρσινχ, φαίνεται πώς είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης.

Με φουλ τις μεταγραφικές "μηχανές για να κλείσει έναν εξτρέμ και έναν χαφ είναι η ΑΕΚ. Φαίνεται πως εκλεκτός για τα άκρα της επίθεσης, είναι ο Λουτσιάνο Νάρσινχ. Πρόκειται για 28χρονο Ολλανδό εξτρέμ, που αγωνίζεται στην Σουόνσι.

Στην περυσινή σεζόν έκανε 18 συμμετοχές και ένα γκολ με τους Ουαλούς στην Premier League. Όμως η Σουόνσι υποβιβάστηκε και ο στόχος είναι να ξεφορτωθεί ακριβά συμβόλαια. Ανάμεσα σ' αυτά και του Νάρσινχ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο Ολλανδός εξτρέμ, να είναι αυτός ο παίκτης, για τον οποίο ο Ουζουνίδης τόνισε πως η μεταγραφή είναι κοντά. Ο Νάρσινγχ, ο οποίος μετακόμισε στην Σουόνσι από την Αιντχόφεν, μπορεί να παίξει και στα δυο άκρα της επίθεσης, αλλά ακόμα και πίσω από τον σέντερ φορ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ