ΑΕΚ

Το ψάχνει για φανέλα όπως το '94 η ΑΕΚ

Το ψάχνει για φανέλα όπως το '94 η ΑΕΚ

Το συμβόλαιο με τη Nike τελειώνει τον Ιούνιο και η ΑΕΚ το ψάχνει για τη νέα της φανέλα. Η πρόταση μαμούθ που έχει από εταιρία και οι ομοιότητες με τη σεζόν που πήρε το τελευταίο πρωτάθλημα.

Στον φάκελο που γράφει «προγραμματισμός» για τη νέα σεζόν και τον οποίο η ΑΕΚ ήδη έχει ανοίξει, υπάρχει και κεφάλαιο που αφορά την εταιρία ένδυσης, η οποία θα αναλάβει την ένδυση και φυσικά τη νέα φανέλα. Και αυτό διότι το συμβόλαιο με τη Nike, λήγει τον Ιούνιο. Προφανώς οι πρώτες συζητήσεις έγιναν με την ίδια εταιρία.

Όμως η ΑΕΚ ήδη έχει δεχθεί και μια πρόταση, εξαιρετικά ελκυστική, από την Capelli Sport. Πρόκειται για αμερικάνικη εταιρία, που ήδη έχει αρχίσει να δουλεύει στην Ευρώπη με ομάδες, όπως η Ντούισμπουργκ στη Γερμανία και θέλει να κάνει γερό μπάσιμο στην ελληνική αγορά. Άλλωστε ήδη «ντύνει» την Παναχαϊκή, ενώ έχει χορηγήσει και τις μπάλες στη Football League.

Η πρόταση της Capelli είναι ιδιαιτέρως ελκυστική και φέρεται να αγγίζει περίπου τα τρια εκατομμύρια, για πενταετή συνεργασία. Ποσό που ξεπερνά τις 500χιλιάδες ετησίως. Δηλαδή στο διπλάσιο, απ’ όσα εισπράττει η ΑΕΚ στο τρέχον συμβόλαιο με τη Nike.

Βεβαίως εκτός από το οικονομικό δέλεαρ, υπάρχει και κάτι ακόμα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ψάχνει πολύ και την λεπτομέρεια και την πρωτοπορία στο κομμάτι της φανέλας. Το έκανε το 1994, όταν έφερε στην Ελλάδα την ιταλική Basic, που ήταν μεν άγνωστη, αλλά είχε δώσει πρωτοποριακά σχέδια και φανέλες που έχουν γίνει σημείο αναφοράς.

Και όλη αυτή η συζήτηση με την Capelli, που ακόμα δεν έχει κλείσει καθώς δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, θυμίζει έντονα εκείνη την επιλογή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ