ΑΕΚ

To post και η επετειακή φωτογραφία της ΑΕΚ για τα 95α γενέθλιά της

To post και η επετειακή φωτογραφία της ΑΕΚ για τα 95α γενέθλιά της

Η 13η Απριλίου αποτελεί την γενέθλια ημέρα της ΑΕΚ. Στις 00:01 η Ένωση έκανε post στην επίσημη σελίδα της "ανεβάζοντας" μία επετειακή φωτογραφία και ένα κείμενο που αναφέρεται σε νέα εποχή.

" Πλησιάζει η νέα μεγάλη εποχή" έγραψε η ΠΑΕ ΑΕΚ, στα social media, στο εορταστικό post για τα 95α γενέθλια της Ένωσης. Η δημοσίευση έγινε αμέσως μόλις άλλαξε η μέρα και σήμανε "γενέθλια" για την πρωταθλήτρια, ενώ η αναφορά γίνεται για το νέο γήπεδο που χτίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρέα με το κείμενο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έφτιαξαν και μία φωτογραφία που στο backround είναι η Αγία Σοφία και μπροστά γράφει " ...ΑΕΚ 95 ΧΡΟΝΙΑ..."

Όσον αφορά στο κείμενο, αυτό αναφέρει τα εξής: " Από την προσφυγιά στο υπερήφανο πέταγμα του Αετού! Από τις στάχτες του ξεριζωμού στην αναγέννηση και στους τίτλους! Από τα συντρίμμια της ιστορίας μας στα νέα μας τείχη, που ορθώνονται και πάλι στη γη των προγόνων μας! Πλησιάζει η νέα μεγάλη εποχή! Για το μεγαλείο μίας ομάδας που δεν τελειώνει ποτέ!"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST

Σχετική δημοσίευση έκανε και το τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ. Στο προφίλ της "Βασίλισσας" στο Facebook "ανέβηκε" μία σχεδόν ίδια φωτογραφία με αυτή της ΠΑΕ και τα εξής λόγια: " Τα όνειρα δε ξεχνιούνται ποτές... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε... Με τα ιδανικά των ιδρυτών μας... Υπερήφανοι για το ένδοξο παρελθόν μας... Πορευόμαστε με τις αξίες των προγόνων μας... "

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ